Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Home
  Akoestisch schilderij

  Akoestisch schilderij

  Wij bieden hoogwaardige akoestische oplossingen aan die u kunt voorzien van een fotoprint. Denk bijvoorbeeld aan een logo, vakantiefoto of een digitaal bestand van een kunstwerk. We noemen het om deze reden een akoestisch schilderij of akoestische panelen met fotoprint.

  Waarom een EASYphoto akoestisch schilderij kopen?

  Het EASYphoto akoestisch geluiddempend schilderij is een uitstekend absorberend wandpaneel. Het is te voorzien van een unieke en mooie print. Deze oplossing is in te zetten om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Indien u last heeft van galm of echo in huis of op het werk dan is deze oplossing een zeer effectief product. Het is een akoestiek verbeterende oplossing te ontwerpen naar eigen smaak!

  Bekijk ons assortiment akoestische schilderijen
  EASYphoto fotopaneel fiets

  Hoe werkt het EASYphoto akoestisch schilderij?

  Het EASYphoto akoestisch schilderij werkt door een absorberende vulling van een duurzame EASYpol polyesterwol. We gebruiken hiervoor een unieke variant waardoor de geluiddempende schilderijen in de hoogste klasse van absorptie valt. Het product heeft een absorberend vermogen van gemiddeld 90%.

  U kiest zelf het formaat. Hoe groter de geluiddempende schilderijen, hoe meer impact ze hebben op de akoestiek in de ruimte. Meer absorberende materialen in de ruimte betekent immers meer demping. Wat zorgt voor een aangename akoestiek!

  EASYphoto akoestisch schilderij bestaat uit een aluminium frame (kleur zwart, wit of aluminium). Hierin gaat de vulling van duurzame polyesterwol. Deze vulling wordt door klittenbandstrips op de wand extra ondersteund. Hierdoor blijft de vulling nog beter zitten.

  De print wordt gemaakt op een polyesterdoek. Het doek heeft een pees aan de achterzijde. We noemen het daarom ook wel een peesdoek. Hierdoor is het eenvoudig te spannen in het bijpassende frame.

  Het polyesterdoek is geluiddoorlatend. Canvas is dat bijvoorbeeld niet. Het doek wordt dus opgespannen in het frame, en is ook weer eenvoudig los te maken. U kunt daarom het doek op den duur vervangen of uitwisselen.

  De print kunt u zelf digitaal aanleveren. Dit kan een eigen foto of design zijn. Daarmee maakt u een bijzonder akoestisch kunstwerk. Tevens beschikken we over een beeldbank via 123rf.com. Van deze foto’s kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken. 

  Het akoestisch schilderij wordt geleverd als bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten. Bekijk de video hiernaast om de werkwijze te zien.


  Waar wordt het EASYphoto akoestisch schilderij toegepast?

  Deze oplossing is één van de meest gekozen en wordt gezien als beste akoestische oplossing. Akoestische panelen worden toegepast in huis op plekken waar geluid wordt gemaakt. Plekken zoals de wand achter de keukentafel, bank, televisie, of in de gang.

  Steeds vaker worden huizen strak ingericht, met harde wanden en plafond. Hierdoor kan er een te hoge galm ontstaan. Met akoestische panelen zoals een akoestisch schilderij op de wand kunnen directe reflecties worden gedempt en galm verminderd.

  Daarnaast is het zakelijk en op werk een veel toegepaste oplossing. In kantoren met veel echo, galm en geluidshinder. Voorbeelden zijn callcenters, open kantoortuinen, vergaderruimten, spreekkamers en kantines. Wanden rondom de werkplekken en bureaus zijn uitermate geschikt om het paneel op te hangen.

  Tevens op andere plekken waar geluidhinder voor komt is het een goede oplossing. Denk hierbij aan cafés en restaurants, kinderdagverblijven, scholen. Daarnaast is het in praktijken, zoals in een wachtkamer van een huisarts en tandarts, een veel gekozen product. Zelfs in schone productiehallen worden de geluiddempende schilderijen gekozen.

  Akoestisch fotopaneel kantoor Rotterdam

  Een akoestisch advies op locatie?

  Onze expert komt graag bij u langs.

  Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

  Valerie website

  Valerie Corten

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag