Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Akoestische bureauschermen

  Akoestiek callcenter verbeteren

  In een callcenter hebben we te maken met veel bellende medewerkers die dicht op elkaar zitten en samen een hoog geluidsniveau veroorzaken. Het bereiken van een goede akoestiek in een callcenter kan in de eerste plaats door het verminderen van de nagalm en geluidsgolven die reflecteren via wanden en plafonds. Akoestische uitdagingen: 

  • lager geluidsniveau;
  • geen reflecties via plafond en wanden;
  • minder directe geluidsoverdracht tussen werkplekken;
  • weinig afleiding en minder geluidshinder van elkaar.

  Wat levert goede akoestiek in een callcenter op?

  Akoestische verbeteringen leiden tot:

  Veel callcenters ingericht met veel harde materialen zoals glaswanden, een vloer van beton en een plafond van staal. Te veel harde materialen leiden tot hinderlijke geluidsreflecties en te hoge geluidniveaus. Daarnaast is er in de meeste callcenters een slecht akoestisch systeemplafond aanwezig (wij kunnen dit bij u checken) en hebben medewerkers geluidshinder van elkaar door een open indeling. Een bellende collega met harde stem kan een hele werkvloer afleiden. Akoestische verbeteringen leiden daarom tot:

  Verlaagd geluidsniveau

  Door een goed akoestisch plafond toe te passen wordt het geluidsniveau in de ruimte verminderd. Geluid verspreidt zich hierdoor minder ver. Dit zorgt voor een betere geluidskwaliteit en geluidsbeleving.

  Spraak privacy

  Door geluid beter af te schermen met akoestische barrières, kan geluid zich minder goed verspreiden in een ruimte. Hierbij kunt u denken aan akoestische producten, zoals bureauschermen en dividers. Dit resulteert in minder directe hinder tussen medewerkers.

  Productieve en gezonde werkplek

  Een goede akoestische omgeving vermindert vermoeidheid, stress en uiteindelijk het ziekteverzuim. Het zorgt dus voor meer efficiëntie.

  Kwalitatieve gesprekken

  Minder afleiding en een verbetering van de concentratie door de juiste akoestische ingrepen zorgen ervoor dat een medewerker beter luistert en kwalitatief betere telefoongesprekken voert.

  De meest verkochte oplossingen

  Voor goede akoestiek in een callcenter

  De akoestische oplossing moet esthetisch passen bij de inrichting van de ruimte. Op het gebied van akoestiek is er veel keuze uit zowel opvallende als onopvallende oplossingen. Zo kan de akoestische oplossing wegvallen in het huidige interieur of kan het bijvoorbeeld ook ingezet worden als branding van het kantoor.

  • EASYphoto wandpanelen
  • EASYceiling plafondeilanden
  • EASYfabric bureauschermen

  Vraag advies aan

  Praktisch en doelgericht advies

  Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

  Ruben V website

  Ruben de Visser

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag