Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Geluidsmeting

  U bent bij EASY Noise Control aan het juiste adres wanneer u last heeft van geluidsproblemen/ problemen met de akoestiek! Wij adviseren over alles wat te maken heeft met akoestiek. Denk hierbij aan gebouwen zoals restaurants, scholen of kantoren.

  Wij kunnen een geluidsmeting op locatie uitvoeren. De resultaten van deze geluidsmeting worden op locatie verwerkt in ‘’Acoustic Advisor’’. Een softwarepakket dat door ons ontwikkeld is. 

  Tijdens de geluidsmeting heeft de akoestisch adviseur ook diverse stalen mee van ons uitgebreide assortiment aan oplossingen. Hierdoor is het op locatie al mogelijk om oplossingen te kiezen en in de software te zien wat deze toevoeging doet met de galm in uw ruimte. EASY Noise Control is uw akoestisch bureau voor meting, advies en de oplossing!

  Hoe gaat een geluidsmeting in zijn werk?

  Weten wat u kunt verwachten tijdens een akoestische geluidsmeting? Bekijk onze video. Een akoestische meting duurt circa 1 tot 3 uur, afhankelijk van het aantal ruimtes dat gemeten moet worden.

  Akoestiek verbeteren

  In 5 stappen

  Maak eenvoudig een afspraak!

  Stap 1: Uitleg en voorbespreking

  Op locatie brengt onze akoestisch adviseur samen met u het probleem in kaart. Ook geeft hij een korte toelichting op onze werkwijze. Indien gewenst verzorgt hij een meer uitgebreide presentatie over de geluidsproblematiek in uw specifieke situatie.

  Stap 2: Akoestische meting van de ruimten

  In iedere afzonderlijke ruimte vindt een meting plaats. Een meting bestaat uit het positioneren van een geluidsmeter. Daarna worden enkele schoten afgevuurd met een alarmpistool waarmee de nagalmtijd wordt gemeten. Een dergelijke meting duurt circa 10 minuten en vindt zonder medewerkers plaats.

  Stap 3: Bepalen van oplossingen in de Acoustic Advisor

  We vullen de meetgegevens in ons eigen ontwikkelde softwarepakket in, wat resulteert in een helder akoestisch rapport. Daarna bekijken we specifiek per ruimte welke oplossingen het meest geschikt zijn om de akoestiek te verbeteren. U ziet direct aan tafel wat het effect is van deze oplossingen. Ook kunt u direct uw vragen stellen. Omdat esthetiek ook een belangrijke rol speelt, heeft onze adviseur voldoende samples mee. Zo hoeft u uw keuze niet alleen op een afbeelding te baseren.

  Stap 4: Rapportage en offerte

  Vrijwel direct na het bezoek ontvangt u het rapport van de meting. Zo heeft u de mogelijkheid om hierover na te denken of het te bespreken met een collega. Tevens sturen wij u een offerte voor de levering en montage (indien gewenst) van de oplossing.

  Stap 5: Vervolg

  Na de meting houden we uiteraard graag contact. Als u nog iets wilt aanpassen, verwerken we dat graag voor u in de Acoustic Advisor. Als akoestisch bureau willen we altijd begrijpelijk en inzichtelijk maken wat het akoestische effect is van de beoogde oplossing.

  Een dag van een akoestisch adviseur

  De dagen van een geluidsadviseur zijn erg divers en ze hebben vaak te maken met uitdagingen. Iedere ruimte is anders, maar er is altijd een passend akoestisch advies dat ook nog is mooi in de ruimte past.

  Wilt u ook een akoestische meting op locatie? Dat is zeker mogelijk! Neem hiervoor telefonisch contact op met een van onze adviseurs.

  PET-vilt samples

  Vraag advies aan

  Inzicht in de huidige situatie

  Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

  Valerie website

  Valerie Corten

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag