Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Kantoortuin met akoestische fotopanelen en akoestische plafondeilanden

  Akoestiek verbeteren

  In gebouwen en thuis wordt er vaak gebruik gemaakt van harde materialen voor de vloer, de wand en het plafond. Denk aan harde materialen zoals beton, glas en staal. Door het gebruik van deze materialen kan er een holle klank in de ruimte ontstaan, ook wel galm, echo of een slechte akoestiek genoemd. 

  Door deze holle klank wordt de ruimte niet prettig en moeilijk leefbaar. Je raakt eerder vermoeid en u kunt zich moeilijker concentreren op een taak. Wij helpen u graag bij het verbeteren van de akoestiek en het verminderen van de galm. Dit doen we door het toevoegen van akoestische materialen (zoals akoestische panelen) in de ruimte.  

  Van A tot Z kunnen we u helpen om de akoestiek in de ruimte te verbeteren. We komen eerst bij u op locatie voor een vrijblijvende akoestische meting door onze akoestisch adviseurs. Met de resultaten van deze meting gaan we samen met u op zoek naar de beste akoestische oplossing in uw situatie. Hiervoor gebruiken we een door ons zelf ontwikkeld softwaresysteem genaamd ''Acoustic Advisor''. 

  Verschillende gebouwen

  Het verbeteren van de akoestiek is toepasselijk voor veel gebouwen en woningen. In veel gebouwen wordt namelijk een vervelende galm ervaren. Maar de eisen en maatregelen waar het akoestische product dat gebruikt wordt aan moet voldoen, kunnen per gebouw verschillen. Daarom hebben we voor ieder gebouw een aparte pagina met oplossingen:

  Kantoor
  Horeca
  Onderwijs
  Zorg
  Industrie
  Woningen

  Akoestiek restaurant de Branding

  Akoestische meting op locatie

  EASY Noise Control adviseert u graag bij het verbeteren van de akoestiek. In kantoren, woningen, scholen, restaurants en bij andere zakelijke gebouwen voeren we gratis een akoestisch onderzoek op locatie uit.

  De resultaten van dit onderzoek worden gelijk verwerkt in ‘’Acoustic Advisor’’. Een speciaal ontwikkelde software die laat zien wat een verbetering oplevert.

  Op locatie worden al de verschillende akoestische oplossingen besproken. Na het gesprek krijgt u vrijwel direct de aanbevelingen opgestuurd. Hiermee zijn we uw akoestisch bureau voor het verbeteren van de akoestiek. Onze producten worden in-house geproduceerd en kunnen wanneer gewenst door onze eigen monteurs gemonteerd worden. Zo wordt u dus volledig ontzorgd bij het verbeteren van de akoestiek in uw ruimte.

  Kom in contact met onze experts
  Meetapparatuur akoestische meting

  Hoe werkt een akoestisch advies op locatie?

  Telefonisch kunt u een advies op locatie plannen. Benieuwd hoe dit in z’n werk gaat? Bekijk de video hiernaast, waarin onze akoestisch adviseur u meeneemt!

  De afspraak duurt circa 1-3 uur. Afhankelijk van de aantal ruimtes die gemeten moeten worden.

  Ontdek EASY Noise Control!

  Met ons enthousiaste team van 40 medewerkers staan we voor service en gemak en een zo helder mogelijk advies en helpen we je om een akoestisch project van A tot Z te realiseren.

  Kom in contact met een specialist

  Vraag advies aan

  Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktische en doelgerichte aanbeveling.

  Valerie website

  Valerie Corten

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag