Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Akoestisch tafelscherm - kantoor

  Akoestiek thuiswerken verbeteren

  Steeds meer mensen werken vaker thuis. In de studeerkamer, aan de keukentafel of gewoon op de bank. Het werk gaat door, inclusief veel telefoongesprekken en videoconferences.

  Technologisch zijn veel bedrijven al ver. Software in de cloud, VOIP telefonie, u kunt werken alsof u op kantoor bent. Maar net als op het werk is akoestiek ook op de thuiswerkplek belangrijk. Spelende kinderen in de andere kamer, de pruttelende vaatwasser, een tv of radio op de achtergrond, het leidt af en is bovendien hoorbaar tijdens gesprekken.

  Voordelen van goede akoestiek tijdens het thuis werken

  Professionelen uitstraling

  Bij zowel een tijdelijke als structurele thuiswerk situatie is goede akoestiek erg belangrijk voor de werkprestaties. Door een akoestische oplossingen te gebruiken kan er ook thuis professioneel en geconcentreerd worden gewerkt.

  Verbeter de akoestiek

  Waar het in de normale woonfunctie niet opvalt, is de geluidskwaliteit tijdens telefoongesprekken vaak aanmerkelijk slechter dan op kantoor. Door goede akoestiek in de ruimte klinkt het minder hol voor ‘de andere kant’ van het gesprek.

  Meer concentratie thuis

  Akoestiek en concentratie gaan hand in hand. Akoestische oplossingen zorgen voor meer focus op het werk door minder interactie met de omgeving. Hierdoor kan er geconcentreerd worden gewerkt, net als op het kantoor.

  Professionele uitstraling

  Videoconferences werken perfect voor het contact met collega’s en klanten, maar geeft ook een inkijkje in het privéleven. Een roomdivider biedt hierbij uitkomst. Door deze geluidsabsorberend uit te voeren draagt dit ook weer bij aan de akoestiek.

  Meer rust en comfort

  Een prettige akoestische woonomgeving zorgt voor meer rust en comfort. Door een goede geluidskwaliteit kost het minder energie om gesprekken en geluid te verwerken.

  De meest verkochte oplossingen

  Voor goede akoestiek tijdens het thuis werken

  Een akoestische oplossing voor thuis werken dient vaak als een hulpmiddel om de thuis-setting te veranderen in een (tijdelijke) werkplek. Met deze akoestische bureauschermen kunt u de perfecte (tijdelijke) werkomgeving creëren. Wanneer u klaar bent met werken zijn de schermen weer eenvoudig op te bergen.

  • EASYfelt Desky
  • EASY@home huiswerk kasteel
  • EASYphoto akoestisch fotopaneel

  Vraag advies aan

  Inzicht in huidige situatie

  Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

  Wesley website

  Wesley Schonherr

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag