Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

    Snelle levering en professionele montage

    Showroom nabij Utrecht

    EASY Noise Control
    Home
    Akoestisch advies

    Akoestisch advies

    Bij het gebruik van veel harde materialen voor vloeren, wanden en plafonds kan er een slechte akoestiek in de ruimte ontstaan. De ruimte wordt hierdoor moeilijk leefbaar. Concentreren op een taak wordt lastiger en je raakt snel vermoeid.

    EASY Noise Control geeft akoestisch advies en helpt u met het verbeteren van de akoestiek, door middel van een akoestisch advies. Neem contact met ons op voor een akoestisch advies op locatie.

    Passende oplossing voor elk gebouw

    In alle soorten gebouwen komen akoestische problemen voor. Voor elk gebouw is er dan ook weer een andere juiste oplossing. Zowel in kantoren, restaurants, scholen als in woningen en andere zakelijke gebouwen. We voeren hier een akoestische meting uit en geven aan de hand van de resultaten van deze meting een akoestisch advies.

    Wij geven akoestisch advies per gebouw:

    Kantoor
    Horeca
    Onderwijs
    Zorg
    Industrie
    Woningen

    Showroom 1 (8)

    Akoestisch advies

    We voeren de resultaten van de akoestische meting direct in, in “Acoustic Advisor”. Dit is een speciaal door ons ontwikkeld softwarepakket dat het mogelijk maakt om direct op locatie te laten zien wat een verbetering oplevert.

    Onze akoestisch adviseur heeft uiteraard voldoende stalen mee van ons uitgebreide pakket aan oplossingen. U kunt dus direct op locatie een keuze maken en deze terug zien in Acoustic Advisor.

    Na afloop van het gesprek krijgt u dit advies vrijwel direct via de mail toegestuurd. EASY Noise Control is hiermee uw akoestisch bureau voor zowel advies, als de meting en uiteindelijk de oplossing!

    Meetapparatuur akoestische meting

    Hoe werkt een akoestisch advies op locatie?

    Telefonisch kunt u een advies op locatie plannen. Benieuwd hoe dit advies in z’n werk gaat? Bekijk de video hiernaast, waarin onze akoestisch adviseur u meeneemt!

    De afspraak duurt circa 1-3 uur. Afhankelijk van de aantal ruimtes die gemeten moeten worden.

    Kom in contact met onze experts

    Ontdek EASY Noise Control!

    Met ons enthousiaste team van 40 medewerkers staan we voor service en gemak en een zo helder mogelijk advies en helpen we je om een akoestisch project van A tot Z te realiseren.

    Onze specialisten staan voor u klaar

    Vraag advies aan

    Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

    Valerie website

    Valerie Corten

    Akoestisch specialist

    Specialistisch advies van onze medewerkers
    Showroom met onze producten
    Akoestische meting op locatie

    Stuur vrijblijvend een aanvraag