Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  EASYfelt huiswerk kasteel pet-vilt

  Oplossingen voor particulieren

  Voor particulieren hebben we een breed aanbod akoestische oplossingen. Enerzijds om de galm in de woning te beperken. Anderzijds voor specifieke situaties zoals het stiller maken van boten en auto's.

  • Eenvoudig online besteld en thuis geleverd vanuit onze webshop.
  • Bezoek onze showroom voor een advies en neem producten direct mee.

  Voordelen van een goede akoestiek

  Harde materialen en een strak interieur in uw woning. Het ziet er trendy uit maar kan zorgen voor galm en een slechte akoestiek in huis. Het geluid lijkt van alle kanten te komen.

  EASY Noise Control levert oplossingen voor het verbeteren van de akoestiek in woonkamers en leefkeukens. Elke woning en inrichting is anders, zo ook de plaatsing van de akoestische oplossingen. Meestal wordt er in woningen gekozen voor akoestische panelen voor plafond en/of wand. Dit voor het verminderen van galm in uw huis.

  Maak afspraak
  Fotopaneel en plafondeiland woning - akoestiek woonkamer verbeteren

  Geluidsisolatie auto/camper of boot/jacht

  EASY Noise Control levert professionele materialen en oplossingen voor geluidsisolatie auto, camper, Landrover en bestelbus. Daarnaast kunt u bij ons geluidsisolatie materialen voor uw boot of jacht vinden.

  Door het verbeteren van de geluidsisolatie en -absorptie in uw auto, boot of jacht verhoogt u het comfort en rij- en vaarplezier.

  Geluidsisolatie auto verbeteren

  Burengeluid en geluidsoverlast

  Bijna iedereen heeft wel eens te maken met geluidsoverlast. Er zijn verschillende organisaties en instellingen waar u terecht kunt als u last heeft van het geluid dat uw buren maken.

  EASY Noise Control is leverancier in akoestische maatregelen, waaronder absorberende materialen en voorzetsystemen om geluidsoverlast te beperken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw muur isoleren tegen het geluid van uw buren. Een akoestische voorzetwand kan helpen bij het verminderen van geluidsoverlast van een aangrenzende ruimte. Daarnaast bieden wij materialen aan voor het creëren van een zwevende dekvloer. Hiermee kunt u uw vloer isoleren, waardoor zowel contact- als luchtgeluid geïsoleerd wordt.

  Alle akoestische panelen
  Burengeluid en geluidsoverlast

  Studio / HiFi

  Heeft u een home studio of thuisbioscoop waar u optimaal wilt genieten van goed geluid? Wij bieden veel mooie oplossingen om de akoestiek te verbeteren. Wij geven een helder akoestisch advies.

  Studio en hiFi - akoestiek verbeteren

  Vraag advies aan

  Ervaar verschillende oplossingen in onze showroom

  Wilt u meer weten? Neem contact op met onze akoestisch specialisten. Zij helpen u graag met het kiezen van de juiste oplossing.

  Valerie website

  Valerie Corten

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag