Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Home
  Oplossingen voor particulieren
  Akoestiek woning verbeteren
  Fotopaneel en plafondeiland woning - akoestiek woonkamer verbeteren

  Akoestiek woning verbeteren

  Harde materialen en een strak interieur in uw woning. Het ziet er fantastisch uit maar zorgt voor een vervelende galm in huis. EASY Noise Control levert oplossingen voor het verbeteren van de akoestiek in huis.

  Elke woning en inrichting is anders. Zo ook de plaatsing van de akoestische oplossingen voor het bereiken van een optimaal resultaat. In veel gevallen is een combinatie van plafond- en wandoplossingen gewenst. Wij adviseren u graag voor het bereiken van een goede akoestiek in uw woning. 

  Naast oplossingen die de akoestiek verbeteren in huis, bieden we ook oplossingen voor ander geluidshinder. Bijvoorbeeld van wasmachines, pompen en stille ventilatie. Daarnaast bieden we prachtige oplossingen voor uw home studio of thuisbioscoop.

  • Woonkamer/Keuken
  • Studio / Hifi
  • Thuiswerken
  • Apparaten en meer

  Het belang van akoestiek verbeteren in huis

  De akoestiek in huis verbeteren draagt enorm bij aan het woonplezier.

  Een slechte akoestiek in huis gaat ten koste van verstaanbaarheid, rust en welzijn. Veelgestelde vragen als het gaat om akoestiek in huis:

  Hoeveel akoestisch materiaal is er nodig?

  Voor een duidelijk merkbare verbetering in de akoestiek is het van belang om voldoende harde oppervlakken in de ruimte te voorzien van geluidsabsorberend materiaal. Hoeveel materiaal er nodig is verschilt per ruimte.

  Waar plaats ik het materiaal?

  Wanden en plafond zijn de meest logische plakken. Idealiter plaatst u voorzieningen dicht bij de geluidsbron. Boven de tafel of achter de bank.

  Specifieke reflecties en plaatsen

  Door geluidsabsorberend materiaal te plaatsen zo dicht mogelijk bij de plekken waar u veel verblijft of waar een verbetering in de akoestiek het meest wenselijk is, neemt op deze plekken het akoestisch comfort toe.

  Akoestische materialen

  Er zijn vele akoestische oplossingen. Vaak komen de akoestische oplossingen op prominente plekken in huis. Belangrijk dat de oplossing in uw interieur en bij uw stijl past.

  Veelgebruikte oplossingen

  Voor een goede akoestiek in woningen

  Akoestiek in huis verbeteren? Voor een duidelijk merkbare akoestische verbetering is het van belang om voldoende geluidsabsorptie aan te brengen. Hoeveel akoestische panelen er nodig zijn verschilt per ruimte. Veelgebruikte oplossingen zijn plafondpanelen of akoestische schilderijen aan de wand. 

  • EASY plafondeiland
  • EASYphoto wandpaneel
  • Plafondpaneel direct

  Akoestiek in studio/HiFi

  De akoestiek in een studio of luisterruimte moet perfect zijn.

  Door te investeren in de akoestiek haalt u veel meer uit uw apparatuur en speakers. En wist u dat studio akoestiek helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn? Bekijk de oplossingen pagina Akoestiek studio/HiFi verbeteren voor meer oplossingen en advies voor uw studio geluidsisolatie of luisterruimte.

  Studio/HiFi - akoestische plafondeilanden

  Geluidshinder apparaten

  Een trillende wasmachine of een koelkast die bromt?

  Vervelende geluidshinder dat wordt veroorzaakt door uw apparaten is vrij eenvoudig op te lossen. Met een kleine investering heeft u al een demper onder uw wasmachine. Op deze pagina vindt u verschillende tips en oplossingen. Ook voor het geluid van een pomp, een tikkende leiding kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden we ook stille ventilatie

  Geluidshinder apparaten - wasmachine

  Vraag advies aan

  Ervaar verschillende oplossingen in onze showroom

  Wilt u meer weten? Neem contact op met onze akoestisch specialisten. Zij helpen u graag met het kiezen van de juiste oplossing. Of bezoek onze showroom voor advies. Bovendien kunt u hier verschillende oplossingen ervaren en zien.

  Wesley website

  Wesley Schonherr

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag