Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Woning akoestisch verbeterd

  Akoestisch adviseur Wesley richt zich op de particuliere markt en is eind december op bezoek geweest bij de bewoners van dit huis in Maasland. Hier heeft hij een akoestische meting uitgevoerd en deze gegevens heeft hij verwerkt in onze tool ‘’Acoustic Advisor’’. Tijdens deze meting wordt door middel van meerdere schoten met een alarmpistool de akoestiek in de ruimte gemeten. De hoogte van de nagalmtijd wordt verwerkt in de tool. Met de uitkomst hiervan heeft Wesley een advies uitgebracht over het verbeteren van de akoestiek in de woning. In overleg met de klant is er gekozen voor 6 kaderloze plafondeilanden in het wit, net als het plafond.

  Onlangs zijn onze monteurs langs geweest om de plafondeilanden in de woning te plaatsen. Een flinke klus vanwege het hoge plafond van 7 meter en het doorvoeren van de lampen. Maar het resultaat mag er zijn!

  Meer weten over het verbeteren van de akoestiek in uw woning en de daarbij passende oplossing? Neem contact op met één van onze akoestisch adviseurs!

  Woning akoestisch verbeteren met plafondpanelen
  Akoestische oplossingen woning - plafondpanelen