Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestische schermen in kantoortuinen

  Om de akoestiek in een kantoor te verbeteren wordt er veelal gebruik gemaakt van wand- en plafondoplossing. Voor galmproblemen staat EASY Noise Control hier helemaal achter.

  Akoestisch scherm in kantoortuin

  Hedendaags komen we veel op kantoren die een ‘open karakter’ hebben, oftewel veel werknemers in een grote open ruimte. In deze ‘kantoortuinen’ merk je dat er een kakafonie aan geluid ontstaat tussen werkplekken. Om dit geluid tegen te gaan dienen barrières te worden opgeworpen. Meest effectief zijn glazen en/of stenen wanden van vloer tot plafond maar ook akoestische (bureau)schermen geven mits juist geplaatst een goede akoestische verbetering.

  Ook bij Avio-Diepen, een grote leverancier in vliegtuigonderdelen, was er veel sprake van geluidsoverdracht tussen werkunits.  Werknemers belden, praatten en vergaderden door elkaar heen en dit ging ten koste van de concentratie van anderen.

  Om de geluidsoverdracht tussen werkgroepen te verminderen is in overleg met de klant gekozen om EASYphoto bureauschermen te plaatsen. Deze schermen zijn akoestisch en isolerend hoogwaardig, maar ook esthetisch zeer mooi doordat het wordt voorzien van een afbeelding of ontwerp naar keuze! Het geheel is fraai vormgegeven door de marketingafdeling van de klant in nauw overleg met architect Suzanne Groenewolt van GS Architecten.

  Voor meer informatie over Avio Diepen: www.avio-diepen.com