Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  EASYphoto akoestisch fotopaneel in Dorpskerk Wilp

  In het voorjaar 2017 nam fotograaf Herman van de Vijver contact met ons op over de mogelijkheden van het EASYphoto wandpaneel voor de Dorpskerk te Wilp. De Dorpskerk Wilp wilde graag in de Romaanse ontvangsthal Herman's fotorapportage ophangen. Deze fotorapportage bestond uit foto's van talentvolle musici die in 2016 optraden in het kader van Prinses Christina Concours Oost Nederland, project Jonge Meesters Wilp. Daarnaast was het voor de Dorpskerk een fijne bijkomstigheid als de akoestiek van de zaal verbeterd zou worden. Uiteindelijk is er gekozen om 12 stuks EASYphoto wandpanelen van 80 x 80 cm op te hangen. De Dorpskerk is enthousiast over de uitvoering en erg tevreden over het akoestisch effect.

  EASYphoto oplossing

  Het EASYphoto wandpaneel is één van de meest gekozen oplossingen uit ons assortiment. Dit komt ten eerste door de uitstekende akoestische waarde van het wandpaneel; met een alpha-w waarde van 0,9 met een EASYpol polysterwol is het uniek in zijn klasse.

  In de tweede plaats is er een enorme keuzevrijheid bij het maken van het ontwerp. Wij zetten het even voor u op een rijtje:

  • Het akoestisch wandpaneel kan in elk gewenste afmeting:  één van beide zijden kan maximaal 300 cm zijn, voor de andere zijde is er geen limiet
  • Er kan een eigen ontwerp op: eigen foto, stockfoto, een logo of digitaal kunstwerk
  • Het is een systeem met een verwisselbaar doek
  • Het wandpaneel is tevens als schermen, baffles (dubbelzijdig beprint), of plafondeiland te verkrijgen

  Akoestisch advies

  Wilt u meer informatie over de EASYphoto wandpanelen of heeft u een akoestisch vraagstuk? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij kunnen u tevens in contact brengen met fotograaf Herman van de Vijver.

  Akoestische fotopanelen kerk
  Akoestiek in een kerk verbeteren