Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestiek thuiswerken verbeteren

  Steeds meer mensen werken vaker thuis. In de studeerkamer, aan de keukentafel of gewoon op de bank. Het werk gaat door, inclusief veel telefoongesprekken en videoconferences. Helaas laat de akoestiek bij thuiswerken soms te wensen over. Technologisch zijn veel bedrijven al ver. Software in de cloud, VOIP telefonie, u kunt werken alsof u op kantoor bent. Maar net als op het werk is akoestiek ook op de thuiswerkplek belangrijk. Spelende kinderen in de andere kamer, de pruttelende vaatwasser, een tv of radio op de achtergrond, het leidt af en is bovendien hoorbaar tijdens gesprekken.

  Aimée

  Voordelen van goede akoestiek tijdens het thuis werken

  Bij zowel een tijdelijke als structurele thuiswerk situatie is goede akoestiek erg belangrijk voor de werkprestaties. Door een akoestische oplossingen te gebruiken kan er ook thuis professioneel en geconcentreerd worden gewerkt. De voordelen op een rijtje:

  1. Spraakverstaanbaarheid

  Waar het in de normale woonfunctie niet opvalt, is de geluidskwaliteit tijdens telefoongesprekken vaak aanmerkelijk slechter dan op kantoor. Door goede akoestiek in de ruimte klinkt het minder hol voor ‘de andere kant’ van het gesprek.

  2. Meer concentratie

  Akoestiek en concentratie gaan hand in hand. Akoestische oplossingen zorgen voor meer focus op het werk door minder interactie met de omgeving. Hierdoor kan er geconcentreerd worden gewerkt, net als op het kantoor.

  3. Professionele uitstraling

  Videoconferences werken perfect voor het contact met collega’s en klanten, maar geeft ook een inkijkje in het privéleven. Een roomdivider of een mooi wandpaneel biedt hierbij uitkomst. Door deze geluidsabsorberend uit te voeren draagt dit ook weer bij aan de akoestiek.

  De meest verkochte oplossingen bij thuiswerken

  Een akoestische oplossing voor thuis werken dient vaak als een hulpmiddel om de thuis-setting te veranderen in een (tijdelijke) werkplek. Met deze akoestische bureauschermen kunt u de perfecte (tijdelijke) werkomgeving creëren. Wanneer u klaar bent met werken zijn de concentratieschermen weer eenvoudig op te bergen.

  • EASYfelt Desky
  • EASY@home huiswerk kasteel
  • EASYphoto akoestisch fotopaneel

  Akoestiek woning

  Voor meer oplossingen binnen de akoestiek thuis kunt u onze woonpagina bekijken. Hier staan meer tips, oplossingen en producten om de akoestiek thuis te verbeteren.

  Akoestisch tafelscherm EASYfelt - PET-vilt
  EASYphoto akoestisch fotopaneel Zebra

  Deel