Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Galm in huis verminderen

  Geluidsoverlast of een vervelende galm in huis, iedereen heeft er wel eens mee te maken. Of het nu komt door het verkeer, voetgangers of huisgenoten. Galm in huis kan worden verminderd doormiddel van akoestische oplossingen.

  Aimée

  In de meeste gevallen is het geluid dat u thuis hoort, gezelligheid. Of u nou in een appartement woont of in een familiehuis, het is belangrijk dat het huis een leuke plek is om te verblijven. Als het geluid dat u thuis hoort te hard wordt, kan het echter zorgen voor stress, irritatie en ongemak.

  Gelukkig zijn er verschillende akoestische oplossingen om het geluid in huis te verminderen. De meest voorkomende oplossing zijn het installeren van geluiddempende panelen zoals akoestische wandpanelen of akoestische plafondpanelen. Deze panelen absorberen de geluidsgolven, waardoor het geluid verzwakt wordt.

  Er zijn dus meerdere producten om het geluid in huis te verminderen. Door de juiste akoestische oplossingen toe te passen kunt u op vele manieren uw eigen comfortniveau verhogen. De vermindering van overlastgeluiden zal u meer rust geven. En u geniet van een betere akoestiek in huis! \

  Wooncomfort verhogen

  Goede akoestiek heeft het vermogen om het leven in huis te verbeteren. Het is van cruciaal belang als het gaat om het verminderen van flinke weerkaatsingen van geluid, storende echo’s of een vervelende galm.

  Helaas hebben veel materialen een negatieve invloed op de akoestiek. Harde materialen zoals marmer, beton, hout of glas zorgen namelijk voor een flinke weerkaatsing van geluid. Ook grote ramen in een woning zijn een weerkaatsend oppervlak.

  Daarentegen is het toevoegen van zachte materialen een perfecte oplossing om de akoestiek te verbeteren. Als eerste is het goed om de ruimte die hol klinkt te vullen met absorberen stoffen/ meubels. Daarnaast helpen akoestische panelen om de akoestiek in huis optimaal te maken.  

  Akoestische panelen

  Zoals eerder benoemd zijn er dus akoestische panelen voor de wand en voor het plafond. Akoestische panelen zijn ontworpen om een bepaalde frequentie van geluid te absorberen. Deze panelen worden geplaatst op oppervlakken die hard zijn, wat het geluidsniveau kan verlagen. Akoestische panelen zijn dan ook zeer effectief om galm te verminderen.

  Dus door een goed gemeubileerde inrichting en het toevoegen van zachte akoestische materialen, waarbij u dus harde en gladde oppervlakken vermijdt. Hiermee zorgt u ervoor dat de woonruimte niet hol klinkt en de slechte akoestiek verdwijnt.

  Assortiment akoestische wandpanelen

  Wanneer u op zoek bent naar een manier om u interieur op te vrolijken en de akoestiek te verbeteren, zijn akoestische wandpanelen de perfecte keuze. Door de grote hoeveelheid opties is er voor iedereen wel iets dat bij zijn of haar interieur past.

  U kunt kiezen uit ons ruime assortiment akoestische wandpanelen dat verschillende designs, texturen en kleuren biedt. Als u op zoek bent naar een meer creatieve optie, is het ook mogelijk om een eigen foto op een wandpaneel laten drukken.

  Het is ook mogelijk om een klassieke look te creëren met ons standaard assortiment aan fotopanelen van ''Oude meesters''. Deze voegen een stijlvolle decoratieve touch toe aan elke kamer in huis.

  Daarnaast zijn er ook een eenkleurig wandpaneel leverbaar van een mooie designstof. Onze EASYultra wandpanelen zijn verkrijgbaar in 14 kleuren. Dit wandpaneel geeft de ruimte een strakke, minimalistische look.

  Akoestische wandpanelen zijn een perfecte manier om de ruimte te verfraaien en de akoestiek te verbeteren. Door de vele verschillende opties, is er voor iedereen een paneel dat bij zijn of haar interieur past.

  Of u nu op zoek bent naar een creatief wandpaneel met een eigen foto, een standaard assortiment Oude Meesters of een enkele kleur paneel, er is voor iedereen wat wils! Zo kunt u gemakkelijk uw ruimte een stijlvolle en warme akoestische look geven. 

  Woning akoestisch verbeterd

  Deel