Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Realisatie van uw eigen design

  De aanpak van de akoestiek na een herinrichting of verhuizing gebeurt veelvuldig. Het integreren van akoestische maatregelen voorafgaand aan de inrichting is niettemin een slimme wijze. Het van te voren nadenken over de akoestische oplossingen geeft meer ruimte tot maatwerk, design en integratie. Bovendien levert dit geen onvoorziene kosten achteraf aan akoestische maatregelen op.

  Wij denken graag mee met interieurarchitecten om akoestische voorzieningen te integreren in een bestaand of nieuw ontwerp.

  Samenwerking

  Design wensen en een goede akoestiek

  Wij werken samen met verschillende interieurarchitecten, design-build en ontwerpers voor een goede akoestiek bij hun klanten en projecten.

  In deze samenwerking zijn wij altijd op zoek naar een maximaal haalbare akoestiek. Dit in combinatie met de designwensen, technische eisen, uitvoering en het budget. In dit samenspel houden we rekening met de wensen en belangen van alle partijen. Onze akoestisch specialisten zijn daarom zowel adviseurs als ervaren projectleiders.

  Coronaproof akoestische werkplek

  Realisatie eigen idee

  Van idee tot product

  Bent u productengineer of architect en heeft u een goed akoestisch idee? Wij staan open voor samenwerking en de ontwikkeling van nieuwe akoestische oplossingen. Door korte interne lijnen kunnen R&D, Productie, Verkoop en Marketing snel schakelen. Het traject van idee tot volwaardig product kan hierdoor relatief snel.

  Digitale snijmachine - PET-vilt

  Vraag advies aan

  Maatwerk akoestische oplossingen

  Heeft u een project waarbij u twijfelt over de akoestische voorzieningen? Of op welke manier akoestiek het mooist geïntegreerd kan worden in uw ontwerp? Wij denken graag mee en laten uw de mogelijkheden zien.   

  Thomas website

  Thomas van Hulst

  Akoestisch specialist

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag