Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Verbetering akoestiek kantoor TRES

  TRES is een ontwikkelaar van online oplossingen, van het bouwen van websites en webshops tot het bedenken en uitvoeren van online campagnes. Het bedrijf verhuisde in april van dit jaar naar een nieuw gebouw in Heerenveen, waar zij twee verdiepingen hebben betrokken. Hierbij is er gekozen voor een industriële look met harde materialen en een open kantoorruimte. Deze elementen dragen bij aan een modern en strak kantoor, maar helaas ook aan een slechte akoestiek.

  Op de onderste verdieping zijn er verschillende vergaderruimtes ingericht, elk in een eigen thema. Op de bovenste verdieping bevindt zich het kantoor, door TRES zelf omschreven als een centrale huiskamer met multifunctionele werkplekken. De werknemers gaven aan dat zij in zowel het kantoor als de vergaderruimtes last hadden van de hinderlijke galm. EASY Noise Control werd benaderd voor het terugbrengen van deze galm en het verbeteren van de akoestiek in de diverse ruimtes.

  Een belangrijke vereiste hierbij was dat de akoestische oplossing esthetisch gezien moest passen binnen het interieur. Hiermee rekening houdend is er gekozen om gebruik te maken van Rockfon Eclipse plafondeilanden. Naast het feit dat deze plafondeilanden beschikken over uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen, zijn deze ook gemakkelijk te integreren binnen elk interieur.

  Dankzij de akoestische aanpassingen is de galm verminderd in zowel de vergaderruimtes als het kantoor. Door de verbeterde akoestiek kan men nu beter geconcentreerd, efficiënter en met meer plezier werken.

  Vergaderzaal akoestisch verbeterd - akoestische plafondeilanden
  Plafondeilanden kantoortuin