Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Private dining in perfect akoestische atmosfeer

  Voormalig Michelin-sterrenrestaurant De Heer Kocken te Vught, heeft het roer volledig omgegooid. Het echtpaar is na behoorlijk wat jaren op het hoogste niveau in de horeca toe aan iets nieuws en kijkt uit naar minder verplichtingen en meer tijd voor de kinderen.

  Akoestiek private dining - akoestische plafondeilanden

  Ze verlaten hun vakgebied echter niet: horeca is hun passie. Via kookclinics, catering en private dining zetten ze hun expertise voort.

  Voor het laatstgenoemde onderdeel, private dining, is EASY Noise Control benaderd. Het pand heeft een flinke verbouwing ondergaan en voor private dining is een kleine ruimte gecreëerd. Dit zorgt voor een fijne en intieme sfeer, perfect voor private dining. 

  Ongelukkigerwijs ontstond er -door het gebruik van veelal harde materialen- galm in de ruimte, waardoor de akoestiek verslechterde.

  Het echtpaar vond het lastig om een effectieve, maar ook esthetische oplossing te vinden voor het wegnemen van de galm. Daarnaast was niet duidelijk hoeveel materialen ze moesten toevoegen voor het creëren van een fijne akoestiek.

  Tót EASY Noise Control werd geraadpleegd voor advies op locatie. We hebben een akoestische meting uitgevoerd en reduceerden de galm door de toevoeging van slechts enkele plafondeilanden. De plafondeilanden zijn uitgevoerd met een zwart aluminium frame. Hierdoor correspondeert het met de zwarte lampenrails. Samen met het echtpaar kozen we een mooie kleurstelling die in het interieur paste. En het resultaat, zowel akoestisch als esthetisch, mag er zeker zijn!