Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Montageruimte Schrijver Stalinrichting

  In montageruimte Schrijver Stalinrichting hebben we 72 stuks EASYindustry Ceiling in combinatie met twee grote EASYphoto akoestische fotopanelen van 300 x 300 cm geplaatst. Deze oplossingen hebben geleid tot een erg mooi resultaat en een sterke verbetering van de akoestiek in de montageruimte. Hierdoor is het veel fijner om te werken in deze montageruimte.

  Er wordt in de montageruimte gebruik gemaakt van luchtsleutels en diverse andere gereedschappen wat voor harde geluiden zorgt. De medewerkers van de montageruimte ervaarden dan ook veel last van de lange nagalmtijd in de ruimte. Het bedrijf is op zoek gegaan naar een oplossing en heeft contact met ons opgenomen om hierbij te helpen.

  Onze akoestisch adviseur Ruben is langs geweest op locatie om een meting uit te voeren en constateerde na de akoestische meting dat de nagalmtijd in de montageruimte 3 seconden was. Dit is veel te hoog en hiermee werd dan ook bevestigd dat de akoestiek in de montageruimte niet prettig was om in te werken. Om de nagalmtijd in de ruimte terug te brengen naar 1,7 seconden, hebben wij 72 plafondeilanden en 2 grote akoestische fotopanelen aangeleverd. 

  De EASYindustry Ceiling plafondeilanden zijn speciaal ontwikkeld voor hallen en werkplaatsen en daarom de perfecte oplossing voor deze montageruimte.

  Bij de EASYphoto akoestische fotopanelen is het mogelijk om zelf de foto’s aan te leveren. En als je montageruimte de look and feel van een stal heeft dan hoef je natuurlijk niet lang na te denken en kies je voor mooie foto’s van koeien.

  Deze akoestische oplossingen bieden zowel functioneel als esthetisch gezien dé uitkomst! Quote van de klant: ‘’Bedankt namens ons voor de mooie doeken en de snelle service’’.

  Project Schrijver Stalinrichting akoestische fotopanelen
  Akoestische oplossingen stalinrichting - plafondeilanden en fotopanelen