Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control
  Home
  Projecten
  EASYfelt plafondeilanden in een kantooromgeving

  EASYfelt plafondeilanden in een kantooromgeving

  EASY Noise Control werd recentelijk benaderd door de Magnus Group om de akoestiek te verbeteren in een van de kantoorpanden die zij verhuren. De Magnus Group is gespecialiseerd in het managen en ontzorgen van vastgoedportfolio's van diverse marktpartijen. Hun diensten omvatten het volledige spectrum; advies bij aan- en verkoop, renovatie, revitalisatie, verhuur, klantcontact en alles wat daartussen zit.

  Aimée

  AirportCreators

  Aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk is sinds juni 2019 AirportCreators gevestigd. Zij huren kantoorruimte van Magnus Property Management. Bij het herinrichten/verbouwen van het kantoor van de AirportCreators is akoestiek meegenomen als een belangrijke factor.

  Nagalmmeting

  Om een goede indicatie te krijgen van de akoestische situatie in het kantoorpand, hebben wij een nagalmtijdmeting uitgevoerd. Uit deze meting bleek dat de nagalmtijd te hoog was en dat er absorptie diende te worden aangebracht om de nagalmtijd naar een gewenst niveau te krijgen.

  EASYfelt plafondeilanden

  In overleg met AirportCreators is het besluit genomen om de ruimte te voorzien van EASYfelt plafondeilanden. Dit zijn akoestische plafondeilanden op basis van samengeperste polyestervezels met een hoog soortelijk gewicht. Circa 30% van de vezels wordt gewonnen uit gerecyclede PET flessen. Het materiaal over een uitstekende geluidsabsorptiecoëfficiënt in een breed frequentiespectrum.

  Met het toevoegen van de EASYfelt plafondeilanden is de nagalmtijd in de ruimte teruggebracht naar een gewenst niveau. Daarnaast passen de eilanden uitstekend bij de industriële uitstraling van de ruimte.

  PET-vilt plafondeilanden
  Vilten plafondeilanden kantoor - PET-vilt