Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  EASYfelt plafondeilanden in een kantooromgeving

  EASY Noise Control werd recentelijk benaderd door de Magnus Group om de akoestiek te verbeteren in een van de kantoorpanden die zij verhuren. De Magnus Group is gespecialiseerd in het managen en ontzorgen van vastgoedportfolio's van diverse marktpartijen. Hun diensten omvatten het volledige spectrum; advies bij aan- en verkoop, renovatie, revitalisatie, verhuur, klantcontact en alles wat daartussen zit.

  Aimée

  AirportCreators

  Sinds enkele jaren huurt AirportCreators hun kantoorruimte van Magnus Property Management. Bij het herinrichten/verbouwen van het kantoor van de AirportCreators is akoestiek meegenomen als een belangrijke factor. Ze vroegen ons om de akoestiek in kaart te brengen en te adviseren over de beste oplossingen voor het verbeteren van de akoestiek.

  Nagalmmeting

  Om een goede indicatie te krijgen van de akoestische situatie in het kantoorpand, hebben wij een nagalmtijdmeting uitgevoerd. Uit deze meting bleek dat de nagalmtijd te hoog was. Hierdoor was absorptiemateriaal nodig om de nagalmtijd naar een gewenst niveau te krijgen.

  EASYfelt plafondeilanden

  In overleg met AirportCreators is besloten de ruimte te voorzien van EASYfelt plafondeilanden. Dit zijn akoestische plafondeilanden op basis van samengeperste polyestervezels met een hoog soortelijk gewicht. Circa 30% van de vezels wordt gewonnen uit gerecyclede PET flessen. Het materiaal beschikt over een uitstekende geluidsabsorptiecoëfficiënt in een breed frequentiespectrum.

  Door het toevoegen van de EASYfelt plafondeilanden is de nagalmtijd in de kantoortuin teruggebracht naar een gewenst niveau. Daarnaast passen de eilanden uitstekend bij de industriële uitstraling van de ruimte.

  PET-vilt plafondeilanden
  Vilten plafondeilanden kantoor - PET-vilt