Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Design en akoestiek bij Dekker Zoetermeer

  In opdracht van en in samenwerking met CDR Vastgoed hebben we bij Dekker Zoetermeer (A Lodge at the Lake) op een fraaie manier de akoestiek verbeterd. Dekker Zoetermeer faciliteert o.a. verschillende recreatieve sporten en restaurants. Daarnaast beschikt het over verschillende zalen voor business en events.

  PET-vilt project - Restaurant

  In één van de zalen is de akoestiek op een mooie manier aangepakt. Samen met de klant hebben we de wanden en plafond voorzien van absorberende maatregelen. Wanden en plafonds zijn, indien hard en reflecterend, namelijk de boosdoeners van een slechte akoestiek. Met als gevolg dat de verstaanbaarheid, rust en comfort ver te zoeken is. 

  Aan de hand van het ontwerp van Alexander de Bruin 3D Concept Designer van CDR Vastgoed hebben we aan het plafond akoestische plafondeilanden opgehangen. De eilanden in de kleur van het plafond vallen nauwelijks op.

  Op de marmeren wand hebben we iets bijzonders gedaan. Hier hebben we gekozen om EASYfelt Petvilt panelen op maat te snijden in grote ronde vormen. Daarnaast hebben we de buitenste elementen gespoten in een roze kleur (met behoud van de akoestische waarde). In combinatie met de binnenste antraciete elementen krijgt het een mooie zachte uitstraling. Met de indirecte led-verlichting erachter en een stijlvolle wandlamp op het paneel is dit een akoestisch design  geworden. Volledig in de stijl van het interieur. 

  De akoestiek is naar grote tevredenheid en het design mag er wezen.

  Project EASYfelt - PET-vilt
  PET-vilt toegepast in een restaurant