Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Circulaire akoestiek bij Nationale Nederlanden

  Voor dit bijzondere project, in samenwerking met Spaces4You Circulaire Projecten (specialist in circulaire systeemwanden en glaswanden), hebben we circulaire akoestische wandpanelen ontwikkeld en geplaatst.

  Montageteam EASY Noise Control

  De kantoren van Nationale Nederlanden (NN) in Den Haag en Rotterdam zijn volledig circulair heringericht (architect: Fokkema & Partners). Oftewel alle materialen, voorzieningen zijn gemaakt van o.a. afval, gerecyclede en geoogste materialen. Bovendien zijn deze voorzieningen ook weer opnieuw her te gebruiken; de levenscyclus ervan is oneindig.

  Om ook de akoestische voorzieningen op de wanden circulair te maken hebben we gebruikt gemaakt van oude akoestische plafondtegels uit de gebouwen van NN. Vervolgens hebben we ze gestoffeerd met een akoestisch gerecyclede wol.

  Door in vaste modules en passtukken te werken, en de panelen mechanisch op te hangen zijn ze eenvoudig te verplaatsen en ooit weer her te gebruiken.

  Een mooi resultaat: goede akoestiek en ook nog eens circulair. Akoestische wandpanelen zonder nieuwe materialen te gebruiken. Mooier kan eigenlijk niet.

  Op de hoogte blijven van circulaire akoestiek? Of een circulair project waar akoestiek een rol in speelt? Neem vandaag nog contact met ons op!

  Akoestisch wandpaneel grijs
  Akoestisch wandpaneel kleine ruimte