Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestische plafondeilanden in uw woning

  Wanneer de akoestiek in een woning verbeterd dient te worden, is men vaak huiverig om iets aan het plafond te hangen. Een veelgehoorde opmerking hierbij is dat dit esthetisch gezien niet bij het interieur van de woning past. Daarnaast ziet men op tegen de werkzaamheden die de plaatsing van akoestische plafondeilanden met zich meebrengt. Dit zijn in ieder geval argumenten wij vaak horen tijdens gesprekken met bezoekers van onze showroom. Maar zijn deze argumenten terecht?

  Akoestische plafondeilanden in uw woning

  Mogelijkheden 

  In onze showroom hebben wij verschillende varianten van de akoestische plafondeilanden hangen. De mogelijkheden met de plafondeilanden zijn dan ook groot. Naast het feit dat de plafondeilanden op maat gemaakt worden, kunnen ze worden voorzien van:

  • Een kleur naar keuze
  • Een afbeelding/print naar keuze
  • Een kader in een kleur naar keuze, of juist kaderloos
  • Verlichting in de vorm van spots

  Zo kan er gekozen worden voor een opvallend design dat bijdraagt aan de uitstraling van de ruimte of juist voor een plafondeiland dat wegvalt in het bestaande interieur. Bij al deze opties geldt dat de akoestische werking van de plafondeilanden uitstekend is. De producten zijn akoestisch getest en voldoen bovendien aan de normen op het gebied van brandveiligheid.

  Montageservice

  Wij beschikken over een ervaren eigen montageteam die de plafondeilanden op een deskundige manier bij u kunnen komen plaatsen. U heeft hier geen omkijken naar en zult geen last ervaren tijdens de werkzaamheden. De plafondeilanden worden snel en strak geplaatst, waarbij eventuele verlichting gewoon kan worden doorgevoerd.

  Kortom, akoestische plafondeilanden in uw woning:

  • Esthetisch een mooie oplossing
  • Akoestisch een zeer goede werking
  • In een handomdraai voor u geplaatst door onze monteurs

  Bezoek aan showroom

  We hebben op deze manier al veel mooie projecten mogen uitvoeren bij mensen die onze showroom bezochten. Heeft u interesse om een keer langs te komen in onze showroom? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Zo weet u zeker dat de juiste specialist aanwezig is om u van advies te voorzien.