Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestische fotoprints bij Alumet

  Het bedrijf Alumet uit Etten-Leur heeft ons al voor het inrichten van hun nieuwe kantoor benaderd. Voor Alumet stond het vast dat de akoestiek vanaf de eerste minuut van betrekken in orde moest zijn. Telefonisch hebben we de situatie en mogelijkheden besproken en zijn we samen tot een goede oplossing gekomen.

  EASYphoto Wall - akoestische wand

  Uit dit contact kwam de voorkeur voor EASYphoto wandvullende panelen. Deze panelen kunnen op de centimeter nauwkeurig gemaakt worden. En het paneel heeft aan één van beide zijden een maximale afmeting van 300cm, voor de andere zijde is geen limiet.

  Voor de vergaderruimtes zijn er EASYphoto akoestische schilderijen geplaatst met de afmeting 560 x 250 cm (BxH). Voor dit paneel is er gekozen om foto's van 123rf.com uit te zoeken, zodat de scherpte (DPI) van de foto's op orde is.

  In de kantoortuin is er tevens gekozen voor een wandvullend fotopaneel van 1500 x 250 cm (BxH). In samenwerking met onze designer is er voor gekozen om drie foto's op één paneel te plaatsen. De panelen geven een prachtig diepte-effect aan de ruimte. De wandvullende akoestische fotopanelen geven het kantoor een mooie uitstraling en een prettige akoestiek!

  Wandvullend akoestisch fotopaneel
  Wandvullend fotopaneel kantine - EASYphoto