Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestisch probleem in zaal opgelost

  JerehSalem is een Pinkstergemeente in Zaandam die sterk in opkomst is. De diensten van JerehSalem worden dankzij het groeiend aantal leden steeds drukker bezocht. Traditiegetrouw komen de bezoekers na afloop van een dienst samen in de gemeenschappelijke ruimte. Deze ruimte beschikte echter over een slechte akoestiek en EASY Noise Control werd benaderd om de situatie te verbeteren.

  Akoestisch probleem in zaal opgelost

  De slechte akoestiek had tot gevolg dat mensen moeite hadden om elkaar te verstaan. Hierdoor werd het voor de bezoekers zeer vermoeiend om zich te concentreren op een gesprek. Om meer inzicht te krijgen in de heersende akoestische situatie werd er door ons een nagalmtijdmeting uitgevoerd. Op basis hiervan werd er geadviseerd om een combinatie van akoestische plafondeilanden en EASYphoto wandpanelen toe te passen in de ruimte.

  De akoestische plafondeilanden en EASYphoto wandpanelen zijn door leden van JerehSalem zelf gemonteerd. Nadat de akoestische producten geplaatst waren, is er wederom een nagalmtijdmeting uitgevoerd. Hieruit bleek dat de beloofde akoestische verbeteringen behaald waren.

  Dankzij de sterk verbeterde akoestiek is het voor de bezoekers nu veel aangenamer om gebruik te maken van de gemeenschappelijke ruimte.