Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestiek retraite centrum Het Land van Nu

  In het Groningse Siddeburen is Het Land van Nu gevestigd. Dit retraite centrum is een inspirerende plek waar uiteenlopende activiteiten worden georganiseerd. Naast een groeiplek voor ideeën is het ook een stilteplek voor rustvinders en een plek waar yogasessies gehouden worden. Vanzelfsprekend speelt de akoestiek in een dergelijk centrum een belangrijke rol.

  In de yogazaal en eetruimte werd een vervelende galm ervaren tijdens yogasessies en maaltijden. Dit kwam de beleving van een rust- en stilteplek niet ten goede. Samen met de eigenaar en eigenaresse hebben we de mogelijkheden op het gebied van akoestiek bekeken. Hieruit bleek dat het toevoegen van EASY plafondeilanden en EASYphoto akoestische fotopanelen in de ruimten de beste optie was.

  Er is gekozen voor plafondeilanden in een neutrale kleur, zodat deze passen binnen het interieur van het centrum. De EASY plafondeilanden en fotopanelen hebben een geluidsabsorberende werking, waardoor de hinderlijke galm is afgenomen. Dankzij het plaatsen van de akoestische oplossingen in de ruimte is de rust dus letterlijk teruggekeerd tijdens de maaltijden en de yogasessies.

  Het Land van Nu akoestische plafondeilanden
  Plafondeilanden yogastudio