Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestiek meldkamer politie Den Bosch

  In opdracht van Politie Diensten Centrum heeft EASY Noise Control gebogen akoestische EASYphoto wanden aangebracht in de meldkamer en opschalingsruimte Oost-Brabant in Den Bosch. In de meldkamer Oost-Brabant werken politie, ambulancevoorziening en brandweer samen. Deze ruimtes zijn cruciaal voor de burgers in nood en voor de inzet van coördinatie van de hulpverlening tijdens calamiteiten. Uiteraard is goede akoestiek en spraakverstaanbaarheid binnen deze ruimtes een vereiste.

  Akoestiek meldkamer politie Den Bosch - EASYphoto wanden

  De door EASY Noise Control uitgevoerde akoestische panelen voor de meldkamer Oost-Brabant werden ontworpen door Studio JAN. Uitgangspunt van het ontwerp is het beeld van een abstract spinnenweb. Het web staat symbool voor de meldkamer die een centrale rol speelt bij de afhandeling van meldingen.

  De medewerkers van de meldkamer vormen de ‘spin’ terwijl het ‘spinrag’, de draden van het web, het netwerk van de verschillende  (hulp)diensten voorstelt. Al deze draden zijn met elkaar verbonden en zorgen voor een goed geolied hulpverleningsapparaat.

  Op verzoek van de gebruikers paste Studio JAN een ingetogen kleurenpalet en abstracte bewolking toe om de hectiek van de meldkamer te compenseren. Het op maat gemaakte en opvallende ontwerp van Studio JAN in combinatie met de hoogwaardige akoestische prestaties maken van de akoestische panelen in de meldkamer een echte eyecatcher.

  Wilt u meer informatie over dit product of een afspraak met een van onze akoestisch adviseurs bij u op locatie?  Neem dan contact met ons.

  Akoestiek meldkamer politie Den Bosch verbeteren
  EASYphoto Wall meldkamer politie Den Bosch