Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestiek kantoor Emakina verbeterd

  Emakina helpt nationale en internationale merken met hun digital marketing en e-commerce. Het bedrijf werkt onder andere voor Intersport, Rituals, Unilever en Hunkemöller.

  In het Westelijk havengebied van Amsterdam heeft Emakina vorig jaar een prachtig nieuw kantoorpand betrokken. Om de akoestiek in dit nieuwe pand te verbeteren is EASY Noise Control ingeschakeld. Samen met de klant is gezocht naar een oplossing die past in het industriële design van het gebouw.

  Uiteindelijk is er gekozen voor een combinatie van een plafond- en wandoplossing. Als plafondoplossing is er gebruik gemaakt van akoestische EASY plafondeilanden in een grijstint en donkergrijze Pyracoustic platen. Voor de wandoplossing viel de keuze op EASYultra akoestische wandpanelen.

  Alle panelen zijn in een vast "grid" gemonteerd, waardoor de panelen in twee richtingen zijn uitgelijnd. Dit alles is voor de feestelijke opening uitgevoerd, waardoor de medewerkers naast een prachtig uitzicht ook van een goede akoestiek kunnen genieten.

  Witte wandpanelen en plafondeilanden
  Akoestische plafondeilanden met aluminium kader