Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestiek kantoor ASM Laser Separation International verbeterd

  ASM Laser Separation International is een dochteronderneming van ASM Pacific Technology, 's werelds grootste leverancier van assemblage- en verpakkingsapparatuur. Het bedrijf heeft het multi bundel lasersnijden en -steken ontwikkeld. Dit is een technologie met een zeer lage thermische impact en met een zeer hoge productiviteit. Met de oplossingen van ASM Laser Separation kunnen productiekosten aanzienlijk worden verlaagd en roadmaps voor halfgeleidertechnologie worden uitgevoerd.

  Voor de breakout area van het kantoor van ASM Laser Separation International is ons gevraagd mee te denken om de akoestiek in deze ruimte te verbeteren. De breakout areawordt gebruikt om te ontspannen of even informeel met elkaar te overleggen. Wij hebben samen met de klant gezocht naar de oplossing die past binnen het stoere, functionele interieur van de ruimte. Daarnaast was het van belang om de ruimte zo ruimtelijk mogelijk te houden.

  Uiteindelijk is er gekozen voor een combinatie van akoestische panelen aan het plafond en aan de wand. Voor het plafond is de keuze gevallen op het EASY plafondpaneel Direct, een paneel dat aan het plafond verlijmd wordt. Voor wand is gekozen voor het EASYphoto akoestisch fotopaneel. Deze is in dit geval voorzien van een prachtig beeld, een "echte" Rembrandt. De combinatie van deze producten heeft ervoor gezorgd dat de hinderlijke galm die er in de ruimte aanwezig was is verminderd en de spraakverstaanbaarheid is verbeterd.

  Akoestische plafondpanelen kantoor
  Akoestiek kantoor verbeteren - akoestisch fotopaneel