Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestiek in kantoor Incentro

  Ditmaal werd EASY Noise Control benaderd om de akoestiek in kaart te brengen en te verbeteren bij Incentro. Deze innovatie digitale dienstverlener is de laatste jaren enorm gegroeid en beschikt over meerdere kantoorpanden. In een van hun kantoorpanden in Utrecht hadden de werknemers last van een hinderlijke galm. Deze galm werd mede veroorzaakt door de industriële look van het kantoor, waarbij er gebruik is gemaakt van harde materialen, zoals beton en metaal.

  Nagalmmeting

  Om de akoestiek beter in kaart te brengen, hebben wij op locatie een nagalmmeting verricht. De resultaten van deze meting werden ingevoerd in de Acoustic Advisor, een applicatie die wij ontwikkeld hebben. Met deze applicatie kunnen wij, aan de hand van de gemeten nagalmtijden, aangeven hoeveel absorptie er moet worden toegevoegd in de ruimte om het gewenste akoestische resultaat te bereiken. Op deze manier kunnen wij gelijk ter plaatse met de klant de mogelijke akoestische oplossingen doornemen.

  De akoestische oplossing

  Na het uitvoeren van de meting, hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om absorptie aan te brengen in de ruimte. In dit geval waren een aantal wanden en een groot gedeelte het plafond goed geschikt voor het plaatsen van akoestische oplossingen. In overleg met de klant is er gekozen voor EASY plafondeilanden, passend bij de kleur van het plafond, in combinatie met EASYphoto akoestische fotopanelen. Dit zijn efficiënte akoestische oplossingen die goed binnen het interieur pasten. Met deze oplossingen is de akoestiek naar een gewenst niveau gebracht.

  Akoestiek in kantoor Incentro verbeterd
  Incentro wandvullend fotopaneel