Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestiek in een kasteel

  In Kasteel Wijnandsrade zijn een paar ruimtes omgebouwd tot kantoor. Het enige minpunt: de akoestiek was niet naar wens. Door het toevoegen van akoestische plafondeilanden, bureauschermen en fotopanelen is dit probleem opgelost!

  Kantoor - akoestische plafondeilanden

  Het kantoor van Kembit is verdeeld in verschillende ruimtes. Zo is er een ruimte met callcenter, een ruimte met projectmanagers en een vergaderkamer. De akoestiek in deze ruimtes was echter niet optimaal. Vooral door het vele telefoneren hadden de collega's veel last van elkaar.

  Om de akoestiek te verbeteren hebben ze contact opgenomen met EASY Noise Control, waarna onze akoestisch specialist op locatiebezoek ging. Belangrijk was dat de identiteit van het pand zoveel mogelijk behouden werd en in goede balans was met de akoestiek. Samen met onze akoestisch specialist werd er voor een mooie en effectieve oplossing gekozen.

  In het callcenter hebben we akoestische bureauschermen tussen de bureaus geplaatst. In de ruimte van de projectmanagers hebben onze monteurs 18 akoestische plafondeilanden en EASYphoto wandpanelen gemonteerd. Tot slot hebben we in de vergaderkamer een groot fotopaneel van 240 x 120 cm gemonteerd. Een geslaagd project op een prachtige locatie!

  Quote van de klant: ‘’We zijn zeer tevreden met het resultaat’’.

  Plafondeilanden kantoor
  Akoestische bureauschermen kantoor