Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestiek grand café Plein 7

  Sinds mei van dit jaar is grand café Plein 7 in het centrum van Woerden geopend. Een mooie open zaak met een strak interieur. Helaas kreeg het personeel vanaf de opening regelmatig klachten over de akoestiek. Dit werd veroorzaakt doordat zowel de gesprekken van de gasten als het geluid van de bar sterk versterkt werd door harde oppervlakten in de zaak.

  Het grand café is op te delen in twee gedeeltes, waarbij het gedeelte met de bar een mooi hoog plafond heeft.  Hierdoor is er gekozen om in dit gedeelte gebruik te maken van een plafondoplossing. Vanwege de goede geluidsabsorberende waarden zijn er EASY plafondeilanden toegepast in een kleur die goed aansluit bij de kleuren en het interieur van de zaak.

  Aan de andere kant van het grand café is er een open keuken. Het plafond aan deze zijde is een stuk lager, waardoor er gekozen is voor een andere akoestische oplossing: EASYphoto akoestische wandpanelen. Het voordeel van dit product is dat elk gewenste foto of afbeelding op het paneel geprint kan worden. Hierdoor konden de muurschilderingen die op de muren waren aangebracht op de nieuwe wandpanelen worden overgenomen.

  De akoestiek is na het aanbrengen van de EASY plafondeilanden en de EASYphoto wandpanelen duidelijk hoorbaar verbeterd. Vanuit de gasten zijn er geen opmerkingen meer gekomen over de akoestiek en men kan nu in alle rust kan genieten van het eten en drinken. Bovendien is de achtergrondmuziek, die voor de akoestische aanpassingen bijna niet te horen was, nu ook hoorbaar.

  Akoestische plafondeilanden restaurant plein 7
  Fotopaneel restaurant plein 7