Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Duurzame producten

  Bent u opzoek naar duurzame akoestische producten? Steeds meer producten uit ons assortiment worden op een verantwoorde en duurzame manier gemaakt. Denk aan materialen als polyesterwol en petvilt die deels gerecycled zijn en 100% recyclebaar zijn. U vindt bij ons ook de materialen EverUse en Ecosorb. Gemaakt van respectievelijk papierafval en oude spijkerbroeken. Daarnaast heeft u met onze plafond- en wandoplossingen producten die een lange levensduur hebben en op een verantwoorde manier zijn gemaakt. Uiteraard dagen we onszelf elke dag uit om nog duurzamer te produceren. Door voor duurzame akoestische producten te kiezen kiest u voor efficiëntie en een betere wereld.

  Duurzame akoestische oplossingen

  Elke dag een stukje beter!

  Duurzame of circulaire oplossingen zijn er in allerlei vormen en maten. Ons assortiment bestaat uit producten die 100% circulair zijn (oneindige levenscyclus), (deels) gerecycled of recyclebaar zijn.

  Duurzame wandpanelen

  Duurzame akoestische wandpanelen bestaande uit gerecyclede stof, recyclebare prints en eventueel 100% circulaire akoestische vulling.

  Duurzame plafondpanelen

  Duurzame akoestische plafondoplossingen bestaande uit baffles gemaakt van gerecycled katoen of polyester. Of onze standaard EASYceiling oplossingen die reeds uit 40% gerecycled materiaal bestaan en volledig recyclebaar zijn.

  Duurzame materialen

  Met akoestische materialen als EverUse, Metisse en EASYpol hebben we zeer hoogwaardige circulaire en duurzame oplossingen voor akoestiek en geluidsisolatie. Beter vindt u niet.

  Maatwerk

  Projectmatig is het mogelijk om een duurzaam of circulair akoestisch product te ontwikkelen. Denk hierbij aan panelen die we refurbishen. Of panelen die gemaakt zijn van geoogste akoestische materialen en gerecyclede wol en textiel.

  Duurzame akoestische producten

  Populaire producten

  Praktische duurzame akoestische isolatie als Ecosorb en EverUse zijn ideaal voor verschillende oplossingen, bijvoorbeeld:

  • om te gebruiken voor het vullen van wandpanelen;
  • om te gebruiken achter een voorzetwand
  • om te gebruiken onder een vloer.

  Of gebruik het als absorptie in een omkasting of gewoon in een ruimte.

  Circulaire oplossing

  Vraag advies aan

  Over duurzame producten

  Wilt u meer weten over duurzaamheid en akoestiek? Heeft u vragen over producten voor uw duurzame project? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

  Yalmar website

  Yalmar Ras

  Manager Duurzaamheid

  Specialistisch advies van onze medewerkers
  Showroom met onze producten
  Akoestische meting op locatie

  Stuur vrijblijvend een aanvraag