Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Nieuw: EASYfabric akoestisch bureauscherm

  In veel kantoren en callcenters is er sprake van hinderlijke geluidsoverdracht tussen werkplekken. Dit komt doordat er veel werknemers dicht op elkaar zitten in één open ruimte. Er is steeds meer vraag naar privacy en rust op de werkplek. Een veel gekozen oplossing die hiervoor gebruikt wordt is het EASYphoto bureauscherm. Dit is een akoestisch bureauscherm dat kan worden voorzien van een afbeelding naar keuze. Naast deze oplossing hebben wij nu ook EASYfabric akoestische bureauschermen en de EASYfabric Workspace in onze collectie. Deze bureauschermen zijn gestoffeerd en beschikken over uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen.

  Aimée

  De gestoffeerde akoestische bureauschermen zorgen voor meer privacy en gaan directe geluidsafstraling tussen werkplekken tegen. Daarnaast wordt de nagalmtijd gereduceerd, dankzij de geluidsabsorberende werking van de bureauschermen. Hierdoor wordt het voor werknemers eenvoudiger om zich af te sluiten van de omgeving wanneer dit nodig is. Hierdoor kunnen de werknemers zich makkelijker concentreren op hun werk. En dragen de bureauschermen bij aan een productievere werkomgeving.

  EASYfabric bureauschermen zijn eenvoudig aan het bureau te bevestigen. Voor een optimale werking dienen de bureauschermen 50/60 cm boven het bureaublad uit te steken. De geluidsabsorberende bureauschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zo kan er gekozen worden voor een afwerking met rechte hoeken of afgeronde hoeken. Daarnaast worden de EASYfabric bureauschermen geleverd in twee verschillende stoffen, met veel kleuropties. Op deze manier kunt u de akoestiek verbeteren in stijl van het huidige interieur van de ruimte.

  Wilt u meer informatie over dit product of wilt u meer inzicht in de huidige akoestische situatie op uw werkplek? Neem dan contact op met een van onze akoestisch adviseurs.

  Deel