Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Geluidsabsorptie

  Geluidsabsorptie is een cruciaal aspect van de moderne leefomgeving. Of het nu gaat om een druk kantoor, een rumoerig restaurant, of uw woning, de juiste geluidsabsorberende producten kunnen het verschil maken tussen een aangename ervaring en een overweldigende geluidsomgeving. In deze blog vertellen we meer over geluidsabsorptie en presenteren we onze producten die helpen bij het creëren van een rustigere en comfortabelere leef- en werkomgeving.

  Aimée

  Wat is geluidsabsorptie?

  Voordat we dieper ingaan op onze producten, beschrijven we eerst wat geluidsabsorptie is. Geluidsabsorptie verwijst naar het vermogen van materialen om geluidsgolven te absorberen en te verminderen in plaats van ze te weerkaatsen.

  Dit proces vindt plaats wanneer geluidsgolven in het absorberende materiaal doordringen en hun energie omzetten in kleine hoeveelheden warmte. Hierdoor wordt het geluid gedempt en wordt de nagalm in de ruimte verminderd. 

  Geluidsabsorptie is van essentieel belang in verschillende omgevingen om de kwaliteit van geluid en de algehele akoestiek te verbeteren. Het kan helpen bij het verminderen van geluidsoverlast, het verhogen van de spraakverstaanbaarheid en het creëren van een rustige en aangename omgeving. 

  Onze geluidsabsorberende producten:

  Nu u weet wat geluidsabsorptie is, delen we graag enkele van onze hoogwaardige geluidsabsorberende producten die u kunnen helpen de akoestiek te verbeteren: 

  Akoestische wandpanelen 

  Akoestische wandpanelen zijn een effectieve en veelzijdige oplossing om de akoestiek in elke ruimte te verbeteren. Ze kunnen worden geïnstalleerd in kantoren, restaurants, klaslokalen, theaters, maar ook bij u thuis.  

  Onze akoestische wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten, zodat ze naadloos kunnen worden geïntegreerd in elk interieur.

  Deze panelen zijn gemaakt van hoogwaardige geluidsabsorberende materialen die geluidsgolven effectief absorberen, waardoor de nagalm wordt verminderd en de algehele geluidskwaliteit wordt verbeterd.

  Of u op zoek bent naar een elegante oplossing voor een chique restaurant of een praktische oplossing voor een druk kantoor, onze akoestische wandpanelen bieden de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

  Akoestische wandpanelen – EASYultra set

  Akoestische wandpanelen – EASYultra set

  Akoestische plafondpanelen 

  Akoestische plafondpanelen worden direct aan het plafond bevestigd en zijn ontworpen om geluid te absorberen en ongewenste reflecties te verminderen. Ze zijn perfect geschikt voor grote open ruimtes zoals vergaderzalen, lobby's en sportscholen. 

  Onze akoestische plafondpanelen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende optie en kleuren. Ze worden moeiteloos aangepast aan de stijl van elke ruimte. Of u nu een zakelijke, moderne uitstraling wil behouden of een warme en gastvrije sfeer wil creëren, onze plafondpanelen bieden veelzijdige oplossingen voor geluidsabsorptie.

  Akoestische plafondpanelen – restaurant

  Akoestische plafondpanelen – restaurant

  Akoestisch schuim 

  Akoestisch schuim, zoals noppenschuim, is een veelzijdig materiaal dat bekend staat om zijn opvallende noppenstructuur. Deze noppen helpen geluidsgolven te breken en te verstrooien, waardoor geluidsabsorptie wordt bereikt.

  Noppenschuim wordt vaak gebruikt in omgevingen waar nagalm en ongewenste geluidsreflecties verminderd moeten worden. Van professionele geluidsopnamestudio's tot thuisbioscopen, noppenschuim biedt effectieve geluidscontrole en draagt bij aan een verbeterde akoestische ervaring in verschillende toepassingen. 

  EASYfoam Noppenschuim Premium

  EASYfoam Noppenschuim Premium

  Deel