Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Geluid isoleren met onze nieuwste producten van Cyclin

  Trots op onze nieuwe samenwerking! EASY Noise Control heeft een samenwerking met Cyclin B.V. vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. Cyclin B.V is fabrikant van duurzaam akoestisch isolatie- en absorptiemateriaal op basis van afvalstromen uit de papierindustrie. De isolatieproducten van Cyclin zijn vanaf heden te vinden in onze webshop.

  Aimée

  Welke Cyclin producten zijn er? 

  In de webshop van EASY Noise Control vindt u drie verschillende producten van het merk Cyclin. Hieronder vertellen we meer over de producten en de toepassingen. 

  Het eerste product is Cyclin Puur. Dit is een 100% circulaire akoestische isolatieplaat. Deze plaat gebruikt u voor de isolatie van vloeren of daken. Het isolatiemateriaal is direct tegen het oppervlak te monteren/ verlijmen met dubbelzijdig tape of contactlijm. 

  Het tweede product is het Cyclin Isolatiepaneel. Dit is een duurzaam paneel voor het maken van een akoestische voorzetwand. Deze panelen zijn geschikt voor het dempen van burengeluid en buitengeluid. 

  Het derde product is de Cyclin kantstrook. Deze kantstroken zijn speciaal ontwikkeld om in combinatie met de akoestische voorzetwand te gebruiken. Door het gebruik van de kantstroken plaatst u de voorzetwand contactvrij van de aangrenzende oppervlakken. 

  Wat maakt de Cyclin producten uniek?

  De Cyclin producten worden gemaakt uit afvalstromen. Beschadigde panelen of snijverlies van een paneel kunnen dus weer opnieuw gebruikt worden en afval van dit product bestaat niet.

  De producten van Cyclin zijn vochtregulerend. De producten worden gemaakt van cellulose vezels. Deze vezels hebben het vermogen om 30% van hun eigen gewicht aan vocht op te nemen en weer af te staan.

  In Venlo worden de producten van Cyclin geproduceerd, de isolatieproducten zijn dus 100% van Nederlandse oorsprong. Doordat het product geen toxische stoffen zoals formaldehyde bevat, irriteert het product niet aan de huid of luchtwegen tijdens de verwerking of in gebruik. Hierdoor zijn de producten zonder berscherming te verwerken.

  Draag bij aan een circulaire toekomst! Door Cyclin producten te gebruiken maak je een verantwoorde keuze voor de toekomst. De grondstoffen voor deze isolatieproducten hebben geen negatieve impact op de aarde.

  Meer weten over onze nieuwe producten? Neem contact met ons op!

  Cyclin - geluidsisolatie

  Deel