Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestisch ventileren in hooikoortstijd

  Op dit moment zitten we midden in het pollenseizoen. In deze periode brengen bloeiende bomen, grassen en kruiden hun pollen of stuifmeel in de lucht. Mensen die hier allergisch voor zijn, krijgen vaak het advies om ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten te houden. Door de luchttrek kunnen er namelijk gemakkelijk pollen mee in huis komen. Toch is het belangrijk om het huis goed te ventileren en frisse lucht het huis binnen te halen.

  Aimée

  Geruisloos ventileren

  De Sonair is een fluitsterstille ventilatieset die de frisse lucht naar binnen haalt, maar de buitengeluiden buiten houdt. Op deze manier wordt het huis voorzien van verse lucht zonder lawaai. De Sonair is leverbaar in twee types: de Sonair 3.0 en de Sonair 3.0 CO2. Beide types ventileren met 100% buitenlucht en beschikken over hoge geluidswerende eigenschappen.

  Hooikoorts en ventileren

  De F6-filter is een fijnstoffilter die wordt toegepast wanneer er sprake is van een matige tot hoge stofbelasting. Deze filter is ideaal voor mensen die allergisch zijn voor fijne stofdeeltjes. De F6-filter verwijdert maar liefst 99% van alle stofdeeltjes die groter zijn dan 10 μm en en 95-99% van alle deeltjes die groter zijn dan 5 μm. Hieronder vallen fijne stofdeeltjes, zoals pollen en stuifmeel. Deze filter is dan ook zeer geschikt om toe te passen in deze periode voor mensen die last van hooikoorts hebben.

  Regelmatig filters vervangen

  Mocht u al een dergelijk ventilatiesysteem bezitten, dan is deze periode een goed moment om te kijken of de filter van uw ventilatiesysteem toe is aan vervanging. De fabrikant adviseert om elke 6 tot 9 maanden uw filter te vervangen. In deze periode met veel pollen, stuifmeel en fijnstof zijn schone filters van groot belang.

  Kijk voor meer informatie over dit product op onze website of neem contact op met een van onze adviseurs.

  Akoestiek kantoor verbeteren

  Heeft u ook last van een galmprobleem op kantoor? EASY Noise Control zorgt voor een akoestische en esthetische oplossing op maat. Neem contact op met een van onze akoestisch adviseurs, wij helpen u graag!

  Deel