Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Akoestisch advies in de showroom

  EASY Noise Control is een full-service dienstverlener voor het verbeteren van de akoestiek. Wij meten, adviseren, ontwerpen, leveren en monteren. Voor advies op het gebied van akoestiek bent u van harte welkom in onze nieuwe showroom in De Meern (Utrecht). U kunt zowel met zakelijke als particuliere vragen op afspraak in onze showroom terecht, die op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur is geopend.

  Aimée

  Showroom EASY Noise Control

  Ontvangst showroom

  In onze showroom zal één van onze akoestisch specialisten voor u klaar staan om u welkom te heten met een kopje koffie of thee. Vervolgens krijgt u een korte uitleg over het belang van akoestiek, onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen.

  Advies

  Na de kennismaking gaan wij graag verder in op uw akoestische vraagstuk. Op basis van uw uitleg, tekeningen, plattegronden en foto's kunnen we hier dieper op in gaan en het probleem zo goed mogelijk in kaart brengen. Aan de hand van onze producten in de showroom, samples, referentiefoto's en productdocumentatie zullen we samen met u naar een passende oplossing zoeken. Mocht het nodig zijn is het ook mogelijk om een akoestisch onderzoek op locatie te krijgen.

  Levering en montage

  Wanneer u een offerte laat opstellen, heeft u de keuze tussen levering en montage. Veel van onze producten zijn eenvoudig zelf te monteren, maar u kunt er ook voor kiezen om het door ons te laten monteren. Ons gespecialiseerde montageteam is voorzien van alle benodigde hulpmiddelen voor een snelle en nette montage.

  Wilt u meer informatie over een bezoek in onze showroom of wilt u een bezoek inplannen voor een akoestisch advies? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

  Deel