Akoestiek woning verbeteren

Harde materialen en een strak interieur in uw woning. Het ziet er fantastisch uit maar zorgt voor een vervelende galm in huis. EASY Noise Control levert oplossingen voor het verbeteren van de akoestiek in huis.

Elke woning en inrichting is anders. Zo ook de plaatsing van de akoestische oplossingen voor het bereiken van een optimaal resultaat. In veel gevallen is een combinatie van plafond- en wandoplossingen gewenst. Wij adviseren u graag voor het bereiken van een goede akoestiek in uw woning. 

Naast oplossingen die de akoestiek verbeteren in huis, bieden we ook oplossingen voor ander geluidshinder. Bijvoorbeeld van wasmachines, pompen en stille ventilatie. Daarnaast bieden we prachtige oplossingen voor uw home studio of thuisbioscoop.

geluid dempen in uw ruimte

Het belang van akoestiek verbeteren in huis

De akoestiek in huis verbeteren draagt enorm bij aan het woonplezier. Een slechte akoestiek in huis gaat ten koste van verstaanbaarheid, rust en welzijn. Veelgestelde vragen als het gaat om akoestiek in huis:

icon, easy noise control

Hoeveel akoestisch materiaal is er nodig?

Akoestiek dempen in huis doet u met geluidsabsorptie. De benodigde hoeveelheid absorptie in een ruimte wordt regelmatig onderschat.Lees meer...

Waar plaats ik het materiaal?

Wanden en plafond zijn de meest logische plakken. Idealiter plaatst u voorzieningen dicht bij de geluidsbron. Boven de tafel of achter de bank. Lees meer...

Specifieke reflecties en plaatsen

In een woning kunt ook de akoestiek effectief aanpakken. Dit doet u door op slimme plekken voorzieningen te plaatsen. U hoeft lang niet uw gehele woning vol te hangen. Lees meer...

Akoestische materialen

Er zijn vele akoestische oplossingen. Vaak komen de akoestische oplossingen op prominente plekken in huis. Belangrijk dat de oplossing in uw interieur en bij uw stijl past. Lees meer...

Veelgebruikte oplossingen voor een goede akoestiek in woningen

Akoestiek in huis verbeteren? Voor een duidelijk merkbare akoestische verbetering is het van belang om voldoende geluidsabsorptie aan te brengen. Hoeveel akoestische panelen er nodig zijn verschilt per ruimte. Veelgebruikte oplossingen zijn plafondpanelen of akoestische schilderijen aan de wand. 

  • EASY plafondeiland
  • EASYphoto wandpaneel
  • Plafondpaneel direct

Bekijk het volledige assortiment aan akoestische oplossingen voor woningen in onze webshop.

akoestisch plafondeiland galm verbeteren

EASYceiling Plus

Akoestisch plafondeiland

  • Op maat leverbaar
  • Aluminium frame
  • Verkrijgbaar met verlichting
Bekijk
v.a.€107,00
easy photo
Meest gekozen

EASYphoto

Akoestisch fotopaneel

  • Op maat leverbaar
  • Print naar keuze
  • 100% recyclebaar
Bekijk
v.a.€157,60

Akoestiek in studio/HiFi

De akoestiek in een studio of luisterruimte moet perfect zijn. Door te investeren in de akoestiek haalt u veel meer uit uw apparatuur en speakers. En wist u dat studio akoestiek helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn? Bekijk de oplossingen pagina Akoestiek studio / HiFi verbeteren voor meer oplossingen en advies voor uw studio of luisterruimte.

hifi luisterruimte akoestiek
geluidsisolatie wasmachine

Geluidshinder apparaten

Een trillende wasmachine of een koelkast die bromt? Vervelende geluidshinder dat wordt veroorzaakt door uw apparaten is vrij eenvoudig op te lossen. 

Met een kleine investering heeft u al een demper onder uw wasmachine. Op deze pagina vindt u verschillende tips en oplossingen. Ook voor het geluid van een pomp, een tikkende leiding kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden we ook stille ventilatie

 

Jeroen Blekkenhorst

Vraag advies aan

WIlt u meer weten? Neem contact op met onze akoestisch specialisten. Zij helpen u graag met het kiezen van de juiste oplossing.  Of bezoek onze showroom voor advies. Bovendien kunt u hier verschillende oplossingen ervaren en zien.

speaker, easy noise control Advies over geluidsreductie
bounce, easy noise control Gratis advies op afstand of in showroom
foam, easy noise control Advies over akoestische materialen

Stuur vrijblijvend een aanvraag