Akoestiek woning verbeteren

Harde materialen en een strak interieur in uw woning, het ziet er fantastisch uit maar zorgt voor een galm in de ruimte. Het geluid lijkt rumoerig en van alle kanten te komen. EASY Noise Control levert oplossingen voor het verbeteren van de akoestiek in woonkamers, (woon)keukens en andere leefruimtes. Elke woning en inrichting is anders, zo ook de plaatsing van de akoestische oplossingen, voor een optimaal resultaat. In veel gevallen is een combinatie van plafond- en wandoplossingen gewenst voor een goede akoestiek in uw woning.

Kaderloos eiland eettaffel

Het belang van akoestiek in een woonomgeving

Een goede akoestiek in de woning draagt bij aan het woonplezier. Aan de hand van de volgende punten geven we antwoord op de vragen die vaak gesteld worden bij het verbeteren van de akoestiek in een woning:

background icon

Hoeveel akoestisch materiaal is er nodig?

De benodigde hoeveelheid materiaal om de akoestiek in een ruimte te verbeteren wordt regelmatig onderschat. Lees meer...

Waar plaats ik het materiaal?

Een woonomgeving vraagt in een deel van de gevallen een andere benadering ten opzichte van een kantoor of bedrijfsruimte. Lees meer...

Specifieke reflecties en plaatsen

U heeft besloten om akoestische voorzieningen in uw woning te plaatsen, maar u wilt de ruimte zoveel mogelijk laten zoals deze nu is. Lees meer...

Akoestische materialen

De genoemde plaatsen in de woning waar akoestisch materiaal goed tot zijn recht komt zijn natuurlijk prominente plekken in huis waar Lees meer...

Veelgebruikte oplossingen voor een goede akoestiek in woningen

Voor een duidelijk merkbare verbetering in de akoestiek is het van belang om voldoende geluidsabsorberend materiaal aan te brengen. Hoeveel materiaal er nodig is verschilt per ruimte. Veelgebruikte oplossingen zijn fotopanelen aan de wand en akoestische plafondeilanden.

 • EASY plafondeiland
 • EASYphoto wandpaneel
 • Plafondpaneel direct

Bekijk het volledige assortiment aan akoestische oplossingen voor woningen in onze webshop.

EASY

Plafondeiland

 • Op maat leverbaar
 • Aluminium frame
 • Verkrijgbaar met verlichting
Bekijk
v.a. €90,00
EASYphoto akoestisch fotopaneel

EASYphoto

Akoestisch fotopaneel

 • Op maat leverbaar
 • Print naar keuze
 • 100% recyclebaar
Bekijk
v.a. €120,00

Akoestiek in studio/HiFi

Speciaal voor de liefhebber van perfecte geluidsweergave zijn er veel mooie oplossingen om de akoestiek te verbeteren voor audio studio en muziek. Wij geven u advies over hoe u de akoestiek kan verbeteren van onder andere:

 • Luisterruimte
 • Studio
 • Thuisbioscoop
Vicoustic
acoustiek geluidsstudio

Akoestiek in studio/HiFi

EASY Noise Control levert professionele oplossingen voor een optimale akoestiek en geluidsisolatie in luisterruimtes, opnamestudio’s en thuisbioscopen. Voor het mooiste geluid in de ruimte en het minste geluid buiten de ruimte. Van traditionele noppenschuimen tot akoestische design elementen.

Kies voor akoestische oplossingen die naadloos integreren in uw interieur of juist uitgesproken design oplossingen. Op het gebied van akoestische producten voor studio en HiFi toepassingen heeft u een uitgebreide keuze aan akoestische absorbers, akoestische diffusers en akoestische bass traps.

specialist

Vraag advies aan

Neem contact op met onze akoestisch specialist voor meer informatie over onze producten, een vrijblijvend advies op afstand of bezoek onze showroom voor advies en materialen.

icon Advies over geluidsreductie
icon Gratis advies op afstand of in showroom
icon Advies over akoestische materialen

Stuur vrijblijvend een aanvraag