Akoestische oplossingen voor een studio

U heeft een home studio of thuisbioscoop, maar de akoestiek in deze ruimte is nog niet optimaal? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij bieden mooie oplossingen om de akoestiek te verbeteren in uw studio of HiFi luisterruimte.

Het verbeteren van de akoestiek in een ruimte zoals een home studio, een HiFi luisterruimte, een thuisbioscoop of een opnamestudio hoeft niet complex te zijn. Door een aantal kleine toevoegingen kunt u van deze plekken een prettige akoestische ruimte maken. Zodat u met veel plezier muziek kunt maken, kunt luisteren of een mooie film met goed geluid kunt bekijken.

Meerdere van onze producten kunnen gebruikt worden voor het verbeteren van de akoestiek in een studio. We hebben een uitgebreide keuze aan:

Bekijk het volledige assortiment aan akoestische producten voor studio / HiFi luisterruimte in onze webshop.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom voor meer informatie.

HiFi luisterruimte
Voor een ultieme geluidsbeleving is een goede akoestiek in een HiFi luisterruimte essentieel. U wilt natuurlijk wel alles uit uw hoogkwalitatieve speakers halen!

We bieden u tips om in 4 stappen tot een goede akoestische HiFi ruimte te komen.

Home studio
Tijdens het maken en mixen van muziek of het opnemen van vocals is een goede akoestiek belangrijk. Een goede akoestiek in een home studio begint in ieder geval met een goede isolatie van de ruimte.

Opnamestudio
Een goede akoestiek is van essentieel belang bij het maken van een live opname, het inspreken van een commercial of een audio mix. Bij ons is het mogelijk om een maatwerk- of standaardoplossing te vinden voor uw studio!

Voor meer informatie over de akoestiek in een studio, bekijk de opnamestudio pagina.

Thuisbioscoop
Ook voor thuisbioscopen bieden wij goede akoestische oplossingen, om optimaal te genieten tijdens een filmavondje. Ook wanneer u mooi beeld- en geluidssysteem in uw woonruimte heeft is dit een goede oplossing.

In 4 stappen komt u tot een goede akoestische thuisbioscoop.

Studio/ HiFi luisterruimte