Akoestiek thuiswerken verbeteren

Steeds meer mensen werken vaker thuis. In de studeerkamer, aan de keukentafel of gewoon op de bank. Het werk gaat door, inclusief veel telefoongesprekken en videoconferences.

Technologisch zijn veel bedrijven al ver. Software in de cloud, VOIP telefonie, u kunt werken alsof u op kantoor bent. Maar net als op het werk is akoestiek ook op de thuiswerkplek belangrijk. Spelende kinderen in de andere kamer, de pruttelende vaatwasser, een tv of radio op de achtergrond, het leidt af en is bovendien hoorbaar tijdens gesprekken.

Akoestisch tafelscherm
 • Specialist in geluidsisolatie en akoestiek
 • Gratis meting op locatie
 • Praktisch en doelgericht advies
ruben de visser, easy noise control, werknemer

Advies nodig?
vraag het aan dé experts

Stel een vraag

Voordelen van goede akoestiek tijdens het thuis werken

Bij zowel een tijdelijke als structurele thuiswerk situatie is goede akoestiek erg belangrijk voor de werkprestaties. Door een akoestische oplossingen te gebruiken kan er ook thuis professioneel en geconcentreerd worden gewerkt.

icon, easy noise control

Verbeter de akoestiek

Waar het in de normale woonfunctie niet opvalt, is de geluidskwaliteit tijdens telefoongesprekken vaak aanmerkelijk slechter dan op kantoor. Door goede akoestiek in de ruimte klinkt het minder hol voor ‘de andere kant’ van het gesprek.

Meer concentratie

Akoestiek en concentratie gaan hand in hand. Akoestische oplossingen zorgen voor meer focus op het werk door minder interactie met de omgeving. Hierdoor kan er geconcentreerd worden gewerkt, net als op het kantoor.

Professionele uitstraling

Videoconferences werken perfect voor het contact met collega’s en klanten, maar geeft ook een inkijkje in het privéleven. Een roomdivider biedt hierbij uitkomst. Door deze geluidsabsorberend uit te voeren draagt dit ook weer bij aan de akoestiek.

De meestverkochte oplossingen voor goede akoestiek tijdens het thuis werken

Een akoestische oplossing voor thuis werken dient vaak als een hulpmiddel om de thuis-setting te veranderen in een (tijdelijke) werkplek. Met deze akoestische bureauschermen kunt u de perfecte (tijdelijke) werkomgeving creëren. Wanneer u klaar bent met werken zijn de schermen weer eenvoudig op te bergen.

 • EASYfelt Desky
 • EASY@home huiswerk kasteel
 • EASYphoto akoestisch fotopaneel

Bekijk het volledige assortiment aan akoestische oplossingen voor thuiswerken in onze webshop.

akoestiek woonkamer

EASY@home

Huiswerk Kasteel

 • Minder afleiding
 • Eenvoudig op te bergen
 • Een echt kasteel
Bekijk
v.a.€57,02
Akoestisch tafelscherm

EASYfelt

Desky

 • Minder afleiding
 • Betere akoestiek
 • Eenvoudig op te bergen
Bekijk
v.a.€65,29
ruben de visser, easy noise control, werknemer

Vraag advies aan

Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

speaker, easy noise control Advies over geluidsreductie
bounce, easy noise control Metingen van galmproblemen
foam, easy noise control Advies over akoestische materialen

Stuur vrijblijvend een aanvraag