Akoestisch onderzoek

Een full-service dienstverlener voor het verbeteren van akoestiek? Dat is EASY Noise Control: wij meten, adviseren, ontwerpen, leveren en monteren. Een onderdeel van ons advies op het gebied van akoestiek kan een akoestisch onderzoek zijn. Hierbij komen wij bij u op locatie.

Compleet akoestisch project

Een compleet project voor de aanpak van de akoestiek bestaat uit de volgende stappen:

Kennismaking op locatie
Na een telefonische inventarisatie van de probleemstelling komt een van onze akoestisch specialisten langs op locatie. De specialist bespreekt met u uw ervaringen betreft de slechte akoestiek en/of last hebben van galm.

Onderzoek en oplossing
Daarna onderzoekt de akoestisch specialist de betreffende ruimte op galm, reflecties en overdracht van geluid. Indien relevant voert de specialist daarbij direct een nagalmtijdmeting/ akoestische meting uit. De specialist neemt ook diverse samples van producten mee, zodat u de oplossingen in het echt kunt zien en ervaren.

Concreet advies en offerte per mail
Naar aanleiding van ons bezoek ontvangt u een concreet advies voor de juiste oplossing en een offerte voor de benodigde producten. Deze offerte is indien gewenst inclusief montage.

Levering en montage
Na opdracht volgt levering en eventueel montage. Ons gespecialiseerde montageteam is voorzien van alle benodigde hulpmiddelen voor een snelle, nette montage.

Meer informatie over een bezoek op locatie of een bezoek inplannen? Neem contact op met één van onze specialisten.

Hoe gaat een akoestisch onderzoek in zijn werk?

Alvast ontdekken hoe een akoestisch onderzoek in zijn werk gaat? Bekijk de video. 

Het akoestisch onderzoek op locatie duurt circa 1 tot 3 uur, dit is afhankelijk van het aantal ruimtes dat gemeten moet worden.

Bezoek onze showroom in Utrecht

Naar ons toe komen voor een advies? Dat kan uiteraard ook! Onze showroom bevindt zich bij ons kantoor in de Meern, nabij Utrecht in Nederland. De showroom is goed te bereiken en gevestigd op enkele minuten vanaf de kruising A2 en A12.

Er is genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur. In de showroom en ons kantoor vindt u veel voorbeelden van onze producten die bijdragen aan het verbeteren van de akoestiek.

Een bezoek aan onze showroom gaat op afspraak, zodat wij volledig de tijd hebben om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en adviseren.

We laten u graag kennismaken met onze verschillende producten en materialen tijdens een bezoek aan de showroom. Onze akoestisch adviseur vertelt u hier graag meer over. Ook hebben we volledige oplossingen, samples en een fotowand in de showroom. Hierdoor kunt u de meeste oplossingen zien en voelen en een goed beeld krijgen van wat het beste bij uw situatie past.

Ruben de Visser

Vraag advies aan

Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

Stuur vrijblijvend een aanvraag