Akoestisch advies

EASY Noise Control is een full-service dienstverlener; wij meten, adviseren, ontwerpen, leveren en monteren.

Uiteraard is dit geen verplichting; we kunnen ook een deel van deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Aan u de keuze!

Wanneer we een compleet project voor u uit voeren dan bestaat een project uit de volgende stappen

  1. Meting en presentatie op locatie
  2. Uitwerking van de meting in het akoestisch rapport
  3. Een doelgericht, praktisch advies akoestiek
  4. Levering en montage door onze eigen ervaren montagedienst

#wijadviserenakoestiek

Lees verder

Akoestiek verbeteren

Akoestiek is het comfort in de ruimte dat gericht is op geluid. Wanneer de akoestiek in de ruimte slecht is, reflecteert het geluid meerdere malen door de ruimte. Dit zorgt voor een lange nagalmtijd, wat kan zorgen voor een slechte spraakverstaanbaarheid, een minder goede concentratie en vermoeidheid. Daarom is het belangrijk dat de akoestiek in de ruimte goed is. De akoestiek kan verbeterd worden door het toevoegen van akoestische materialen in de ruimte.

Akoestiek in uw product

Geluid is een hot topic in alle projecten en producten. Een laag geluidsniveau wordt steeds vaker ingezet als een unique selling point. Door toepassing van materialen met de juiste specificaties op het gebied van akoestiek, duurzaamheid, veiligheid en overige technische aspecten realiseert u een effectieve oplossing. EASY Noise Control is de specialist in akoestische materialen en advies akoestiek. Wij werken voortdurend aan nieuwe, innovatieve, geluidsisolerende en geluidsabsorberende producten voor toepassingen in bouw, afbouw en diverse industrieën.

Naast een ruim assortiment voorraadproducten leveren wij maatwerkoplossingen van 1 tot 100.000 stuks. Onze accountmanager komt graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking met onze producten en dienstverlening.

Neem contact op