Akoestiek verbeteren in gebouwen

Steeds vaker worden in gebouwen harde materialen gebruikt voor vloeren, wanden en plafonds. Hierdoor ontstaat een holle klank in de ruimte; ook wel echo of galm genoemd. Het gevolg hiervan is dat de ruimte moeilijk leefbaar wordt. Het is onmogelijk om je te concentreren op je taak en je raakt vermoeid. EASY Noise Control verbetert uw akoestiek. Doe nu een akoestisch onderzoek in uw gebouw.

 

plafond akoestiek
  • Gratis deskundig advies op locatie voor zakelijke klanten
  • Grote showroom te De Meern
  • Meer dan 1000 projecten uitgevoerd
  • Altijd een eerlijk advies
  • 100% tevredenheidsgarantie
ruben de visser, easy noise control, werknemer

Advies nodig?
vraag het aan dé experts

Stel een vraag

Gratis geluidsmeting

EASY Noise Control adviseert bij problemen met de akoestiek! Bij kantoren, restaurants, scholen en andere zakelijke gebouwen voeren we gratis een akoestische meting op locatie uit. De resultaten van deze meting worden direct verwerkt in de “Acoustic Advisor”. Dit is een speciaal door ons ontwikkeld softwarepakket dat het mogelijk maakt om direct op locatie te laten zien wat een verbetering oplevert. Uiteraard heeft onze akoestisch adviseur voldoende stalen mee van ons uitgebreide pakket aan oplossingen. U kunt dus direct op locatie een keuze maken en in Acoustic Advisor zien wat de verbetering u oplevert. Na afloop van het gesprek krijgt u dit advies vrijwel direct toegestuurd.

 

plafond akoestiek
akoestisch onderzoek

Verschillende maatregelen en producten per gebouw

Akoestische problemen door onder ander galm komen in veel gebouwen voor. Maatregelen en producten kunnen sterk verschillen per gebouw. Vandaar dat we voor ieder gebouw een aparte oplossing pagina hebben:

Hoe werkt een gratis akoestisch advies op locatie?

Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt maken we een afspraak voor een bezoek op locatie. Dit bezoek duurt circa 1-3 uur afhankelijk van het aantal ruimten dat gemeten dient te worden. Een bezoek bestaat uit de volgende stappen:

EASY Noise Control adviseert, levert en monteert. Wij doen dit jaarlijks bij circa 350 projecten en moeten het daarbij vooral hebben van mond-op-mondreclame. Montage vindt plaats door ons eigen team van monteurs. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie; bent u niet tevreden dan komen we terug tot het probleem naar tevredenheid is opgelost.

Wil je graag persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op.

Vraag advies aan

Stap Uitleg en voorbespreking

Op locatie brengt onze akoestisch adviseur samen met u het probleem in kaart. Ook geeft hij een korte toelichting op onze werkwijze en indien gewenst een meer uitgebreide presentatie over de geluidsproblematiek in uw specifieke situatie.

Stap Akoestische meting van de ruimten

In iedere afzonderlijke ruimte vindt een meting plaats. Een meting bestaat uit het positioneren van een geluidsmeter. Daarna worden enkele schoten afgevuurd met een alarmpistool waarmee de nagalmtijd wordt gemeten. Een dergelijke meting duurt circa 10 minuten en vindt zonder medewerkers plaats.

Stap Bepalen van oplossingen in de Acoustic Advisor

In een door ons zelf ontwikkeld softwarepakket vullen we de meetgegevens in. Daarna bekijken we specifiek per ruimte welke oplossingen voor u het meest geschikt zijn. U ziet direct aan tafel wat het effect is van deze oplossingen en u kunt direct vragen stellen. Omdat ook de esthetiek een belangrijke rol speelt heeft onze adviseur voldoende samples mee zodat u uw keuze niet alleen op een plaatje hoeft te baseren.

Stap Rapportage en offerte

Vrijwel direct na het bezoek ontvangt u de rapportage van de meting zodat u hier even over na kunt denken of deze kunt bespreken met een collega. Tevens ontvangt u van ons een offerte voor levering en montage (indien gewenst) van de oplossing.

Stap Vervolg

Na de meting houden we uiteraard graag contact. Mocht u nog iets aan willen passen dan verwerken we dat graag voor u in de Acoustic Advisor zodat voor u altijd duidelijk blijft wat het akoestische effect is van de beoogde oplossing.

Kom eens langs in onze showroom!

EASY Noise Control is zeer centraal gelegen. Ons kantoor te De Meern (bij Utrecht) ligt enkele autominuten vanaf de kruising van A2 en A12 en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. In ons kantoor vindt u voorbeelden van al onze producten; deels in de showroom en deels verwerkt in het kantoor op de 1e verdieping. Uiteraard is het mogelijk om zonder afspraak even binnen te wandelen om een of meerdere producten te bekijken. Wilt u echter een specifiek akoestisch probleem bespreken maak dan even een afspraak; wij zorgen er dan voor dat de juiste persoon aanwezig is om u te helpen.

 

EASY Noise Control - showroom
ruben de visser, easy noise control, werknemer

Vraag advies aan

Wanneer u meer inzicht wilt in de huidige akoestische situatie, kunt u een meting op locatie aanvragen. Op basis van deze meting geven wij een praktisch en doelgericht advies.

speaker, easy noise control Advies over geluidsreductie
bounce, easy noise control Metingen van galmproblemen
foam, easy noise control Advies over akoestische materialen

Stuur vrijblijvend een aanvraag