Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Verlicht spanplafond in boetiek P.C. Hooftstraat

  In een boetiek van een groot modemerk in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam heeft EASY Noise Control recentelijk een verlicht spanplafond geplaatst. Een ware eye-catcher in het plafond van de boetiek, bestaande uit twee folies met daarboven de geïntegreerde verlichting.

  Een spanplafond biedt de mogelijkheid tot unieke verlichtingssferen voor plafonds en wanden, waarbij alle mogelijke verlichting ingebouwd kan worden (opbouw, inbouw, spots, LED's, kleurwisselingen etc.).

  Naast verlichting is het ook mogelijk om te kiezen voor een akoestisch spanplafond. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een folie met microperforaties. Een combinatie van verlichting en akoestiek behoort ook tot de mogelijkheden.

  De plaatsing van de spanplafonds wordt uitgevoerd door gecertificeerde installateurs. Tijdens de montage kunnen de meeste meubels blijven staan en hoeven deze niet afgedekt te worden, aangezien er schoon gewerkt wordt.

  Benieuwd naar de mogelijkheden van een (akoestisch) spanplafond? Neem dan contact op met onze productspecialist. Hij geeft u graag meer informatie en kan bij u op locatie langskomen voor een nadere kennismaking met de collectie.

  Projectfoto-2
  Projectfoto-1