Over ons

EASY Noise Control is opgericht op 1 juli 2011. Met ons enthousiaste team van 35 medewerkers leveren we jaarlijks duizenden pakketten en voeren we meer dan 500 kleine en grote ruimte-akoestiek projecten uit.

We zijn groot genoeg om iedere klus aan te pakken. Maar ook klein en dynamisch genoeg om snel te schakelen en een goede service te verlenen. Een goede klanttevredenheid is voor ons het belangrijkst: niet voor niets geven onze klanten ons gemiddeld een 9,4.

EASY, helder en transparant
Zoals de naam al zegt: het moet 'easy' zijn om zaken met ons te doen. Wij staan voor service en gemak. Daarom doen we ons best om onze adviesrapporten en offertes zo helder mogelijk te maken.

Bij ons wordt een rekening altijd gespecificeerd. Wilt u toch zelf monteren dan is dat dus geen probleem en ziet u direct in de offerte wat de consequenties zijn. Prijzen zijn altijd all-in; bij ons geen verborgen kosten. What you see is what you get.

Eerlijk en integer geluidsadvies
Bij vraagstukken over geluidsisolatie en akoestiek zijn veel gebruikers sterk afhankelijk van het advies dat ze krijgen. Wij zullen nooit iets verkopen waarvan we vooraf weten dat het niet gaat werken; we verkopen dan liever niets.

Twijfelt u over de juiste oplossing? Vraag ons dan altijd om een advies! Heeft u iets gekocht en bent u niet tevreden? Neem dan even telefonisch contact met ons op;  we denken dan graag mee over een oplossing.

Continue verbetering
In een wereld die continu en steeds sneller verandert, moet een bedrijf in de pas blijven lopen. Wij passen ons assortiment continu aan zodat we goede oplossingen blijven bieden die passen bij de huidige tijd.

Showroom
Benieuwd naar onze dienstverlening en producten? Bezoek dan eens onze showroom! Ons kantoor met showroom is centraal in Nederland gelegen, snel bereikbaar vanaf de snelweg en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Met trots werken we al enige tijd samen met UW. UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verkrijgen van passend werk.

En wij hebben ons bedrijf al meerdere keren mogen openstellen voor een leerwerkomgeving. Met succes, waardoor ons productie team uitgebreid is!

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van onze producten, diensten en ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Raadpleeg onze privacy policy voor meer informatie.

Kantoor België
EASY Noise Control Belgium BV
Spaces Brussel Airport
De Kleetlaan, 4
1831 Machelen
Belgium
Toon in Google Maps

E-mail: info@easy-noisecontrol.be
Tel: +32 27 906 199

Hoofdkantoor / Showroom

EASY Noise Control B.V.
Gessel 62
3454 MZ  De Meern (Utrecht)
Nederland
Toon in Google Maps

E-mail: info@easy-noisecontrol.nl
Tel: +31 30 227 08 00

KvK-nr: 56239092
BTW: NL852035615B01

Maak een showroomafspraak