Deskundig advies voor ieder geluidsprobleem

  Snelle levering en professionele montage

  Showroom nabij Utrecht

  EASY Noise Control

  Wat zijn akoestische panelen?

  Akoestische panelen zijn gemaakt van materiaal dat geluidsgolven absorbeert. Akoestische panelen zijn te bevestigen aan het plafond of aan de muur en zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

  Aimée

  Wat zijn de meest effectieve akoestische panelen?

  De meest effectieve akoestische panelen zijn plafondpanelen of -eilanden en wandpanelen. Alle akoestische panelen hebben goede geluidsabsorberende eigenschappen.

  Plafondpanelen

  Plafondpanelen zijn akoestische panelen die direct tegen het plafond gemonteerd worden. Het plafond is een groot, reflecterend oppervlak verspreid over de hele ruimte. Ook is het plafond in de meeste gevallen nog een ongebruikt oppervlak, wat anders kan zijn bij een wand door bijvoorbeeld een raam of kasten tegen de muur. 

  Hoe wordt het geluid geabsorbeerd?

  Hoe goed de geluidsgolven geabsorbeerd worden, heeft te maken met de dikte en het materiaal van de plafondpanelen. EASYceiling Direct is 40 mm dik en is gemaakt van een hoge persing glaswol. Het product absorbeert geluidsgolven perfect dankzij de dikte en het materiaal.  

  Meestal is een plafond wit en wordt er voor een wit akoestisch plafondpaneel gekozen. Hierdoor wordt het paneel één met de ruimte. Maar het is ook mogelijk te kiezen voor een oplossing die meer opvalt, zoals een plafondpaneel in een andere kleur. Wij bieden maar liefst 22 kleuren aan!

  Wandpanelen

  Wandpanelen zijn akoestische panelen die op de wand gemonteerd worden. De wandpanelen van EASY Noise Control met de beste geluidsabsorberende eigenschappen zijn: 

  • EASYphoto
  • EASYultra

  Deze wandpanelen worden direct op de wand bevestigd en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. 

  EASYphoto is een akoestisch wandpaneel met, zoals de naam al zegt, een foto erop. Deze foto kan door uzelf worden aangeleverd. Zolang de resolutie hoog genoeg is, kan elke foto op het doek geprint worden. Het leuke van dit wandpaneel is dus dat je het een persoonlijke touch kunt geven.

  EASYultra is een wandpaneel dat verkrijgbaar is in 14 kleuren, met 3 soorten frames. Dit product wordt ook verkocht in een set: EASYultra set. Dit is een set van 4 wandpanelen en is verkrijgbaar in 12 kleurencombinaties. Dit is esthetisch een erg mooie manier om de akoestiek in de ruimte te verbeteren.

  Meer weten over akoestische panelen of wilt u te weten komen welke oplossing het beste in uw ruimte past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  Plafondpaneel

  Plafondpaneel

  Wandpaneel

  Wandpaneel

  Deel