Terugblik op Architect@Work 2018

Met veel plezier kijken we terug op de Architect@Work 2018 in Ahoy Rotterdam. Naast bestaande relaties hebben we veel nieuwe architecten en projectinrichters kennis laten maken met onze nieuwste productinnovaties en ontwikkelingen.

EASYpol HD
De nieuwe EASYpol HD serie bestaat uit geluidsabsorberende en zelfdragende panelen op basis van zeer hoge densiteit polyester (PET) vezels. Het materiaal is dankzij de stijfheid, goede brandeigenschappen en absorptiewaarden geschikt voor toepassingen als wandpanelen, plafondeilanden, baffles of vrijstaande elementen. Samen met opdrachtgevers en ontwerpers ontdekken wij steeds meer mogelijkheden met EASYpol HD als basis. Dit maakt de EASYpol HD collectie een interessante reeks akoestische oplossingen voor de toekomst.

Designed Acoustics
Geen ontwerp, gebouw of opdrachtgever is hetzelfde. En zo zou ook geen akoestische oplossingen hetzelfde moeten zijn.

Tijdens de Architect@Work introduceerden wij het concept Designed Acoustics. Uw ideeën en ontwerpen, onze technische expertise en producten. Samen ontwerpen we de akoestische oplossing die naadloos aansluit op uw ontwerp. Op deze manier kunnen we een totaal nieuw concept of een evolutie van een bestaand product realiseren.

Wilt u meer informatie over dit concept? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij denken graag met u mee over de mogelijkheden binnen uw project.