Wij gaan verhuizen! Per 1 juni is ons adres: Gessel 62 in De Meern.
Advies nodig?

Akoestische materialen voor machine- en apparatenbouw

In deze blog geven we het belang weer van het toepassen van akoestische materialen voor onder ander de volgende werkgebieden:

  • Aggregaten en powerpacks
  • Pompen en hydrauliekunits
  • Koel- en klimaattechniek
Lees verder
Nick Knipmeijer
Nick Knipmeijer
Akoestisch specialist

Akoestische materialen voor machine- en apparatenbouw

Ongeacht uw product, toepassingsgebied of doelgroep: stiller is beter. Een machine die minder geluid produceert is veiliger en comfortabeler in woon- en werkomgevingen. EASY Noise Control beschikt over een ruim assortiment akoestische materialen die specifiek geschikt zijn voor de machine- en apparatenbouw.

Naast de levering van akoestische materialen adviseren wij u graag over de juiste toepassingen ervan. Heeft u een vraag op geluidstechnisch gebied, neem dan contact op met één van onze specialisten.

Advies nodig?

Veelgebruikte akoestische oplossingen voor machine- en apparatenbouw

Voor het stiller maken van uw product of productieproces hebben wij een uitgebreide collectie aan geluidsabsorberende, geluidsisolerende en trillingsisolerende materialen. Deze kunnen op maat gemaakt worden zodat deze geschikt zijn voor uw machine of apparaat.

Vraag het aan dé experts

Twijfelt u over de juiste toepassing van een product? Of wilt u weten welk akoestisch materiaal het meest geschikt is voor een specifiek geluidsprobleem? Neem dan contact op met een van onze akoestisch adviseurs. Zij geven een praktisch en doelgericht advies.

Advies nodig?