Plafondoplossingen op maat

Binnen de akoestiek is het plafond het meest gebruikelijke oppervlak om te voorzien met akoestische oplossingen. Veel gekozen oplossingen zijn plafondeilanden, plafondplaten en baffles.

Geen plafond is echter hetzelfde. Hoewel we met oplossing in standaard maten de meeste plafonds kunnen voorzien bieden we daarom ook de mogelijkheid tot maatwerk.

plafond akoestiek
Thomas van Hulst

Vraag advies aan

Met maatwerk heeft u vaak meer efficiëntie, gemak en nauwkeurigheid. Wilt u weten of maatwerk voor uw bedrijf of toepassing een optie is? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

speaker, easy noise control Advies over geluidsreductie
bounce, easy noise control Metingen van galmproblemen
foam, easy noise control Maatwerk akoestische oplossingen

Stuur vrijblijvend een aanvraag

EASY plafondeiland colour

Plafondeilanden

Eén van de meest gekozen oplossingen binnen ruimte akoestiek zijn plafondeilanden. Niet voor niets heeft EASY Noise Control een aantal verschillende plafondeilanden waarbij maatwerk in afmeting, kleur en ophanging mogelijk is.

Zo kunnen we binnen de standaard afmetingen eilanden nauwkeurig op maat maken. Een voorbeeld is het EASY plafondeiland.

Daarnaast hebben we met het materiaal PET vilt en de juiste snijmachines de mogelijkheid om originele vormen te maken. We bieden een aantal voorgeselecteerde vormen al standaard aan, zoals de EASYfelt Plafondeiland Curved.

Daarnaast kunnen we het PET vilt in een willekeurig RAL-kleur spuiten, zowel enkel als dubbelzijdig.

Een 'customized' eiland is bij ons mogelijk!

Baffles

Baffles vaak in standaard maatvoering van 120 x 60 cm of 120 x 30 cm. Bovendien rechthoekig en opgehangen aan een snelhanger. Meestal toegepast in een werkplaats. Dit kan bij ons ook, maar het kan ook anders.

Met onze EASYfelt Baffles en EASYfelt Baffle Elements stappen af van deze standaard confectiemaat en -vorm. Met keuze uit verschillende vormen en maten wordt een baffle esthetisch weer interessant voor een kantoor of klaslokaal. En ook voor deze baffles geldt: we kunnen het maken naar uw voorkeuren.

EASYbaffle Elements
EASYphoto plafondeiland

Kleuren en foto's

Onze EASY plafondeilanden zijn in veel standaard kleuren te krijgen. Dit geldt ook voor EASYdirect plafondpanelen. De EASYfelt eilanden kunnen we zogezegd in RAL-kleuren spuiten.

Heeft u wel eens gedacht om op een plafondeiland een foto te drukken? Met het EASYphoto plafondeiland is het mogelijk.