Wij gaan verhuizen! Per 1 juni is ons adres: Gessel 62 in De Meern.
Advies nodig?

Interieurbouwers en interieurafwerkers

Voor interieurbouwers en interieurafwerkers hebben wij een uitgebreide collectie aan verschillende typen akoestische materialen:

Ruben de Visser
Ruben de Visser
Akoestisch specialist

Akoestische materialen voor Interieurbouwers

In veel gebouwen zien we een toenemende mate het gebruik gemaakt van harde materialen zoals beton en glas. Dit zorgt voor een hinderlijke nagalm in de ruimte. Om dit tegen te gaan bieden wij een uitgebreide collectie aan geluidsabsorberende en geluidsisolerende materialen. Deze materialen zijn geschikt als akoestische wandoplossing of akoestische plafondoplossing.

Onze akoestisch specialisten helpen u als interieurbouwer graag bij het toepassen van het juiste product voor uw situatie.

Advies nodig?

Veelgebruikte akoestische oplossingen voor interieurbouwers

Voor interieurbouwers kan akoestiek een belangrijke rol spelen. Met een uitgebreide collectie aan akoestische oplossingen kunnen wij meedenken en adviseren voor de juiste toepassing. Daarbij kunt u denken aan akoestische fotopanelen of plafondeilanden, maar ook aan geluidsabsorberend materiaal dat verwerkt kan worden in meubels.

Vraag het aan dé experts

Als u geen onzekerheid wilt over de huidige akoestiek kunnen we ook op locatie een meting verrichten. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om een goede nagalmeting te verrichten.

Advies nodig?