#wijzijnakoestiek

Ruim zes jaar geleden opende EASY Noise Control haar deuren online met een webshop voor akoestiek. Het doel? Professionele akoestische oplossingen makkelijk en toegankelijk maken voor een breed publiek.

Inmiddels staan wij met meer dan 15 enthousiaste collega’s voor u klaar. Ieder met een onmisbaar stukje expertise over akoestiek, onze producten en onze dienstverlening. Zo zorgen wij voor een complete oplossing en een tevreden klant. Wij leveren dagelijks tientallen akoestische producten aan zakelijke en particuliere klanten en realiseren jaarlijks ruim 250 ruimte-akoestiek projecten. Van akoestisch onderzoek op locatie tot en met montage door ons gespecialiseerde montageteam.

En onze ambitie reikt verder. Wij ontwikkelen voortdurend onze kennis, producten en dienstverlening, zodat we onze klanten in Nederland en daarbuiten steeds beter van dienst kunnen zijn. Nog professioneler, nog makkelijker en nog toegankelijker. Want akoestiek is hot en krijgt gelukkig steeds meer aandacht. Wij zijn er elke dag mee bezig en doen niets anders dan akoestiek.

Wij onderzoeken akoestiek. Wij meten akoestiek. Wij adviseren akoestiek. Wij produceren akoestiek. Wij leveren akoestiek.  Wij monteren akoestiek. Wij verbeteren akoestiek.

Wij zijn akoestiek.